k-szela Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Do lain ten zegarek to chyba longines był kiedyś taki na allegro z napisem Brieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 No sebula bomba fant mój mi mama wywaliła na śmietnik [niechcżący z resztą] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Wczorajsze trafienie z modlińskich pól - krzyżyk opołczenia!Pzdr.Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 I reszta pierdółek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 No i ze 2 kilo koloru... do zabrania dla zbieracza łusek:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 mina przeciw piechotna bez zapalnika i sam pocisk altyleryjski niewiem jaki kaliber wszsystko to z okopu w ktorym sa betonowe bloczki , musialo tam stać działo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Co prawda teren przekopany i jeszcze sie minelismy z inna ekipa w lesie, ale dwa helmy w jednej ziemiance sie ostaly :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 i jeszcze z ostatniego weekendu, w zasadzie lezal prawie na wiezchu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Wspólny wyjazd z Sebulaą na dwie godzinki...i jego złoże...dla niewtajemniczonych są to łuski od niemieckiej 20-tki...dokładnie 61 sztuk. Do nabycia...w kioskach Ruchu. ;)Pozdrawiamy HU13ERT&SEBULAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankos Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Kurcze, Glass, coś mi przypomina widok znajomy ten... ;)Pozdrawiam - jankos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 heheheh, tak, tak to ten sam przekopany nasyp kolejki waskotorowej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankos Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Glass, ale dołki znowu po 1,5m - widzę że Michał już ma dość i syna zatrudniasz :D.Ja w ten weekend wybrałem się na monetki - nawet wychodziły.Pozdrawiam - jankos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiądz Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Moje dzisiejsze trafienia . Dzięki grba dowiedziałem się że ten medal jest medalem tureckim z 1915 r.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Witam was, mam pytanko do Glassmine :) co to za piszczałka o ciekawej budowie?ps Synek ile ma lat? bo mój ma 18 miechów i juz go z piszczałka w pokoju widziałem , jakies dziwne ciagotki ma chłopak, samochodzików tyle a jemu podoba sie moja zabawka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glassmine Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Mlody ma 9lat i moze sie juz wprawiac :-) a wykrywka to WHITES TM808 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Menazka amerykanska z 1944 roku. Nadaje sie do uzycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Dzisiejsze. Znowu znalazlem fajna miejscowke.... w ktorej n ie warto kopac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Witam.Ostatni wpadł mi w rece słownik Polsko-Niemiecki z 1920r.bardzo ładny ale najlepszy jest podpis posiadacza Ks.Michał Lewandowski Oflag XI/B 27 XI 1939 8 R.M."PS.Gdzie znajdował sie ten oflag?Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
full_flavor Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 WitamOflag położony był w XI Okręgu wojskowym (Hanower) Miejscowość: Braunschweig (Brunszwik).Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Wielkie dzieki full_flavor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
full_flavor Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 WitamJeżeli chcesz dalej podrążyć temat polecam Centralne Muzeum Jeńców Wojennych w Opolu Łambinowicach udzielają odpowiedzi za pośrednictwem internetu.Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 pażdziernik sie kończy, dzisiaj po dosc dlugim poszukiwaniu na miejscach kolo domu w okolicy przez ktora przechodzilem wiele razy trafił sie pierwszy zelazny krzyz! hehe opsrałem sie... bo to moje pierwsze odznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 to on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 No, no, fajny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maeco Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ostatnie czesanie" pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.