Skocz do zawartości

Allegro Greatest Hits Vol.6

Luksik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 648
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Hehe, ciekawe na ile ustawiona jest cena minimalna", bo w końcu ze gra jest warta swieczki,gdyz wywiozlem z tamtych okolic kilka ton ruznosci od gasienic,podwozi itd"... :D
Napisano
http://allegro.pl/item295012944_3_x_naboj_7_62_x_25_mm_tt.html

W ofercie zawierają się 3 sztuki rzadkich naboi z okresu II Wojny Światowej - PRZECIWPANCERNYCH"
słyszeliście coś o pociskach przeciwpancernych do ppsh?

Spłonki całe"

i nie ma to jak oferta....3 zł za 3 sztuki normalnych nabojów do ppsh :]
Napisano
http://allegro.pl/item294158051_zapalnik_niemiecki_slepa_wkretka_.html

Do sprzedania zapalnik niemiecki -ślepa wkrętka stalowa,oczyszczona autolizą.Przedmiot nie zawiera substancji niebezpiecznych ani prawnie zabronionych-jest to odlew żelazny.

to co to w końcu jest zapalnik, czy ślepa wkrętka.Jak się czyści autolizą?automatycznie się wylizuje?
Napisano
Przykład polskiej inwencjii twórczej, może zbyt wiele z wykopkami nie ma wspólnego, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać żeby nie dać tego linku, oceńcie sami :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=290790565
Napisano
aukcję przed chwilką zdjął pracownik alegro,ale ja ją mam:

Witam wszystkich alegrowiczuf. Na spszedaz mam wyjontkowom pare bótów niemieckich z drógiej wojny śfiatowej.
Od razu muwie ze sie nie znam na tych rzeczach. za bóty zamieniłem sie ze znajomym za pozłocony łańcóch i tszy zgrzefki oryginalnego badłaizera, kturego pszywiozłem z Szikago. Znajomy opowiedział mi ich chistorie. Nie daje gwarancyji na chistorie, bo kómpel muwił, ze dzadunio ma słabom pamieńć i ze jak sie raz z wnóczkom bawił w howanego, to zapomniał, gdzie sie shował. Ale udzielam ówaga: DORZYWOTNIEJ gwarancyji na bóty, bo som napewno w wojenne i śmierdzom jak bardzo stare. Znafca powiedział mu, ze to sóper żadki model, dlatego zahęcam do głosowania na jak najwyższom cene, bo takie antyki to INWESTYCJA KAPITAŁU !!! LOKATA NA PSZYSZŁOŚĆ!
Znajomy muwił, ze dziadunio był bochaterem na wojnie i szczelał do niemcuw i komunistóf z lasóf. Bóty som zdobyczne, Majom w sobie mnustfo chistori. Podobno wzioł je z innymi rzeczmi od chitleroskich kommandosuf z elytarnej bojuwki polowej WAFFEL-SS. Miały podobno słórzyć do wysadzania czołgóf z pozycji klenczoncej. W innej wersji muwił tesz, ze to oficerki SS słóżonce do robienia kawałóf Rosjanom w czasie poddawania sie, morzna było szczelić z pozycji klenczoncej. Bóty składajom sie
z wyjontkowo dłógich skużanych jakby kalesonuf, twardyh podeszf i uwaga: dwuch fancerpaóstóf ukrytyh w bótach. Dziadek podobno urzywał bótów w walce z wrogami naszego kraju. Kolega muwił, że dziadek robił zamahy na konfidentóf i kolaborantuf. Podobno z tych pancernyh pienści wyeliminował zbrodniczego komisaża Iwana Wronsztajna i konfidenta Szymona Szpica. Miał repótacje takom, że sie bali wszyscy komfidemci nawet po wojnie. Podobno nadali mu ksywe dziadek do ożechów", bo łamał wszystkih swojimi fancerpaóstami. Jeszcze raz zachencam wszystkich do kupna tego wyjontkowego artefaktu chistorycznego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie