Skocz do zawartości

Bzura 2005 - wrażenia

K4CZOR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

heh chłopaki jak ich nie cykałem więc chwalicie nie tą osobę ... ja tylko sobie je postarzyłem ... a oto dzisiejsza seria ...

Napisano

Schreck to chyba Wasze wojaki co ? Wiecej fotek jest u nas na forum, zapraszam jak kto ma ochotę i czas ...

http://28pp.fora.pl/viewtopic.php?t=72

Napisano
nie to na pewno nie cytadela - myslałem że to Poznaniaki bo ta druzyna leci w strojach z Hero i maja puszki od masek - a tak mi sie jakos skojarzyło ze Odwach" własnie taki ma sprzet ... sorki za pomyłkę ale fotka wyszła super ;)
Napisano
Pozdrawiam wszystkich uczestników.
1. I proszę przestańcie się kłócić, i wymyślać sobie na różnego rodzaju forach niczym te cymbały z rządu. Czasem jest to wręcz podłe i niesmaczne. Zorganizować coś takiego to wielka trudność, a jeszcze wszystkim dogodzić... A czy to ważne czy mundur miał 5, 6 czy 7 guzików ;) (to przykład). Nie krytykujcie, nie spiskujcie, a pomóżcie.
2. Było fajnie.
3. Podziękowania dla harcerzy, którzy przygotowywali pole bitwy (min. chaty) i jeszcze zdążyli wziąć udział w bitwie.
4. Mój syn był wniebowzięty.
5. Podziękowania dla organizatorów.

PS Do zobaczenia za rok.
Roland
Napisano
wrazenie zrobiła na mnie nieumyta od bzury menacha z resztkami bigosu:) jakoś coś od 2 tygodni śmierdziało mi w pokoju:)aż tu nagle bummmmm:) otwieram menache a tam...(.... no i trzeba myć:)
Napisano
RONI!!!! nie Faszystów do... k... nędzy.
tylko grupy rekonstrukcji historycznej GRH niemieckie lub poprostu niemcy....
jak to mówili na wszchodzie
faszystów my wsiech wyrezali.
pozdro
Napisano
No jak mamy być dokładni to tam żadnych Włochów nie było. Nazistów - panowie - nazistów! Wiem, że wszyscy to mieszają, ale różnica jednak jest duuuuuża.
Napisano
skoro w armii niemieckiej nie było nazistów,faszystów czy narodowych socjalistów, to kto wybrał Hitlera w 1933???? i kto dokonywał zbrodni poczawszy od 1939????chyba to nie byli pacyfisci z przystanku WOODSTOCK"
Napisano
revolt nie zaczynaj tematu który co jakis czas wraca na łamy forum..... zyjemy w 2005 roku a nie w 39 czy 33 nie MOWIMY!!! o niemieckiej armii (acz kolwiek podejrzewam ze odsetek nie nazistów w wermachcie był też spory)ale o ludziach którzy odtwarzaja wojsko niemieckie, chocby po to zeby wojsko polskie nie musiało atakować snopków czy mioteł. jak sobie misiu polarny wyobrazasz Bzurę 2005 bez strony niemieckiej!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie