Skocz do zawartości

ciągnik artyleryjski???????

okejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

po wojnie pracował w nadlesnictwie teraz stoi od 15 lat pod lasem w lesniczówce..... to cud że nie poszedła na złom. ale go ktoś skrócił??
oczywiscie miejsce to moja słodka tajemnica :)))

Napisano
niestety... zadziałało prawo murphiego (chyba tak się pisze) i padła mi bateria w aparacie.
ale pojade tam po wiecej fotek i..... dokonczyc negocjacje.... wódeczki zabrakło także :)))
Napisano
W takim razie moze zacznij go remontowac! - jesli jescze da rade
Napisano
Gratuluje trafienia:)
Kola nosne z lewej strony jakby troche poprzestawiane i jakby troche ich mniej( ;o) ), ale sam chcialbym gdzies znalezc taka siedemke...Tyle , ze w stepach" Illinois to co najwyzej starego Caterpillara mozna znalezc.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Może nie jestem odkrywczy, ale warto było by się dowiedzieć kto i po co skrócił ten ciągnik. Może przy oazji znajdą się jeszcze jakieś części.
Napisano
więc tak rama została pocięta w 4 miejscach a pracował ten ciągnik w nadleśnictwie przy zciąganiu zciętych drzew i jako traktor.
natomiast silnik od mesera napędzał popme wodną
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
hehe juz namierzam drugiego i też na świezym powietrzu ... ale żeby nie zapeszyć....
Napisano
Trza mieć farta.....

U mnie w mieście u chłopa stoi Zundapp i za cholere nie chce go sprzedc. Motosachotche też jest w jednej wiosce jako napęd młockarni. ale weż to im wyciagnij...chłop zywemu nie przepuści.
Napisano
A co ty myślisz, że za połówę, to na wsi się wszystko kupi??
Napisano
gorzej, chłopki zgłupiały i jak ma dwa koła od czołgu albo transportera to mysli że pana boga za nogi złapał i woła takich pieniędy ze hoho.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie