jazlowiak Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Uprzejmie informuję, że dzięki uprzejmości Pana Dyrektora Płk Jacka Macyszyna w dniu 18 września 2005 roku będziemy mieli przyjemność zaprezentować publiczności i rekonstruktorom odtworzony czołg rozpoznawczy TK-S. Serdecznie zapraszamy na ucztę:-) dla oczu do Brochowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Czy czołg będzie już na chodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncam Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 A czy wiadomo kiedy i gdzie będzie można zobaczyć go na chodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Niestety silnik jest podobno w bardzo złym stanie. Ale to nie koniec. Nawet po jego remoncie zbyt często nie będzie uruchamiany ze wzgledu na słaby stan gumowych bandży na kołach, szukają sponsora który wykonałby ich kopię. Tyle wiem z rozmowy jaką przeprowadziłem na targach w Kielcach.Ale koniec końców kiedyś ma jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncam Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Nie wcześniej, jak za trzy-cztery miesiące. Remont silnika i dorobienie brakujących elementów to dość spory problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Wszelkie informacje dotyczące TK-S na Bzurze 2005, a także stanu technicznego w jakim jest i będzie prezentowany (informacje uzyskane od kolegi kustosza MWP M. Zientarzewskiego)udziela:Jacek akagi" Haber sony@onet.pl607-174040Także wszystkie inne informacje dotryczące pojazdów i broni ciężkiej obecnej na Bzurze 2005 pozdrawiamJaHkomendant parku maszyn Bzura 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Nie rozśmieszajcie mnie ludeczkowie - banaże do kół to pikuś.Jest taka fabryczka w Polsca co dla reklamy by to zrobiła .Trzeba spuścić powietrze i rozmawiać - ja tam byłem.Leszek Kusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 To może podpowiedz to stosownym osobom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Panowie, nie czas, nie miejsce na scysje. Spotkamy sie wszyscy na Bzurze, można uwagi wymieniać do woli. A o ile mnie pamięć nie myli ( a raczej mam dobrą) to Hart podpowiadał w Muzeum gdzie zdobyć i koła i bandaże. bardzo prosze , bez awantur.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Ależ o co chodzi? :) Ja zupełnie przyjaźnie. Naprawdę, co złego to nie ja :)Na Bzurze chyba mnie nie będzie. Stąd moje pytanie gdzie jeszcze można by zobaczyć TK-S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 o kolekcji. przydałoby sie spotkac ;) przy tks-sie ja chyba juz nie bede miał okazji ........:/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Czemu nie, ale w tej sprawie lepiej napisz na maila. Nie chcę żeby potem było, że publicznie umawiam się z facetami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Dla tych co nie bedą nad Bzurą jest info że TKS bedzie wystawiony w MWP w Wa-wie w tę sobotę i niedzielę (10-11.9), a jak dalej to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.