Skocz do zawartości

TK-S z MWP na Bzurze 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Uprzejmie informuję, że dzięki uprzejmości Pana Dyrektora Płk Jacka Macyszyna w dniu 18 września 2005 roku będziemy mieli przyjemność zaprezentować publiczności i rekonstruktorom odtworzony czołg rozpoznawczy TK-S. Serdecznie zapraszamy na ucztę:-) dla oczu do Brochowa.

Niestety silnik jest podobno w bardzo złym stanie. Ale to nie koniec. Nawet po jego remoncie zbyt często nie będzie uruchamiany ze wzgledu na słaby stan gumowych bandży na kołach, szukają sponsora który wykonałby ich kopię. Tyle wiem z rozmowy jaką przeprowadziłem na targach w Kielcach.

Ale koniec końców kiedyś ma jeździć.

Wszelkie informacje dotyczące TK-S na Bzurze 2005, a także stanu technicznego w jakim jest i będzie prezentowany
(informacje uzyskane od kolegi kustosza MWP M. Zientarzewskiego)
udziela:

Jacek akagi" Haber
sony@onet.pl
607-174040

Także wszystkie inne informacje dotryczące pojazdów i broni ciężkiej obecnej na Bzurze 2005

pozdrawiam

JaH
komendant parku maszyn Bzura 2005

Panowie, nie czas, nie miejsce na scysje. Spotkamy sie wszyscy na Bzurze, można uwagi wymieniać do woli.
A o ile mnie pamięć nie myli ( a raczej mam dobrą) to Hart podpowiadał w Muzeum gdzie zdobyć i koła i bandaże.

bardzo prosze , bez awantur.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie