omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 walki wrecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kolarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 z pozdrowieniami dla Gajowego i jego ładniejszej połowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Impreza była super!!!!Moje kobiety są zachwycone. Już zapowiedziały wyjaz na następną Bzure.Pozdrowienia od moich kobiet dla całej grupy Kalisko-Ostrowskiej.Gajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Passy cos w temacie Twoich zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 i jeszcze jedno.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Piękna rzecz Romo.Gratulacje.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 ...nie mogę tego zdatować, trudno mi wywnioskować jaki to okres ????, przedział 1200 - 1500 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Witam Wraz z Mariuszem i Piotrkiem jestem po wizycie w sobotę w Grzegorzewie. Przez kilka godzin obserwowaliśmy poczynania ekipy chcącej wydobyć Stuga.Wizyta była myślę dobrą lekcją!!!!wars98 to bardzo miły i sympatyczny gość, to tyle o akcji na forum z mojej strony :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 Romo,czy mógłbyś przesłać mi na maila zdjęcia tego grotu w lepszej rozdzielczości,rysunek z podanymi wymiarami oraz informację,czy było znalezione w warstwie ornej.Postaram się coś dowiedzieć odnośnie datowania.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Cześć,Zgadzam się Wars, to całkiem w porządku gość. A co do akcji. Eh, czytając jeszcze wątek na forum głównym... jak widzicie wszystko dokładnie przewidzieliśmy i skończyło się tak jak wykrakaliśmy. Szkoda. Ale to była naprawdę dobra lekcja. Trzeba tylko wyciągnąć z niej wnioski.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Cze sorka ale prędzej nie mogłem odpisać, podaję wymiary grotu :długość całkowita 380 mmszerokość ostrza 30 mmotwór pod drzewiec 25 mm przekrój kwadratowyZostał znaleziony na małym piaskowym wzniesieniu(nie kurhan)prawdopodobie ktoś go tam zakopał celowolub w tym miejscu zagubił, penetracja pobliskiego terenuwykrywaczem nie wykazała zalegania innych metalowychprzedmiotów.Passy jak dam radę to jutro prześlę Ci zdjątka w lepszejrozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Obdarli kota ze skóry.Mariusz podaj mi numery totka na środe, bo wiem , że masz prorocze wizje :-)))))Wszystko przewidziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Kaktus, podobno masz jakiś temat dla mnie? Niestety nie mam nr tel. do Ciebie.PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Mam lampa - przednia do BMW R-35. nr masz na skrzynce e-mail. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Ojoj, to niestety temat nie dla mnie. Myślałem że masz coś do DKW. Ale tak z ciekawości mógłbyś mi podesłać fotki na maila? Chętnie rzucę okiem. Swoją drogą to i tak ładnie Ci się trafiło. W R35 był chyba EAS 150?PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Witam,A może by tak na piwo...?Jest okazja, bo Dykta został prawnikiem!Co wy na to? Może wieczorkiem o 19.00 na złotym rogu?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Witam.Jestem znów zmotoryzowany,więc wracam do czynnej działalności.Muszę przyznać,że bez samochodu to rzeczywiście jak bez ręki,i to w dodatku prawej.Piotrek,gratuluję dyplomu.Oczywiście oblejemy przy najbliższej okazji.Popieram Mariusza co do konieczności spotkania członków Stowarzyszenia.Czekam na propozycje gdzie i kiedy,tak abyśmy mogli spotkać się w jak najszerszym gronie.Ze swej strony proponuję Ostrów,a termin proponuję dostosować do możliwości przyjazdu Naszych Kolegów przebywających poza granicami kraju.Pozdrawiam Wszystkich.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Dziękuję Passy, oblewania nigdy za wiele, co by dyplom nie wyblakł zbyt szybko :)Spotkanie pewnie trzeba zorganizować po 1 listopada. Jestem zwarty i gotowy.PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Przyłączam się do gratulacji, powodzenia :-))))Gajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Witam wszystkich ,Dykta gratulacje!!! Aco do spotkania proponuje piątek w Ostrowie.Passy Michał i ja napewno bedziemy co do godziny to jeszcze mozemy ustalic.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Cześć. Jestem za. Piątek-Ostrów.Z racji tego iż Dykta jest z Kalisza, miałem zaszczyt jako jeden z pierwszych dowiedzieć się o mgr Dykty, co nie stoi na przeszkodzie polać dyplom utrwalaczem" ;)PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.