Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Przepraszam,ale zapomniałem załadować zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 I jeszcze jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Teraz my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Omi,żałuj,że nie mogłeś być z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Jeszcze rytualnie załamany nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Praca wre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Zapracowana Irena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 No cóż moi drodzy przyjeaciele,oczywiscie ze załuje:( ale byłem z wami duchowo :) ale cieszy mnie fakt ze nabieracie doświadczeń w nowych dla nas dziedzinach.Co do pozwolenia: to jeszcze nie wróciło spowrotem do sekretariatu.Ale mam zostac zaraz poinformowany jak pismo spłynie od Naczelnej :)pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 o wreszcie widzę bliskie mi tematy :-)))pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Ładne fotki.Ja zamiast na wykopki trafiłem do okulisty :-((((Myślałem, że przyjade ale jak pech to pech!!!!Miałem opiłek w oku i bardzo mnie bolało.Pozdrowienia dla wszystkichKto będzie na Bzura 2006" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Witam.Niestety,nie będę na Bzurze,bo moja piękna renóweczka pocałowała wczoraj czołowo przydrożne drzewo i zdaniem panów z serwisu najprawdopodobniej pójdzie do kasacji.Tak więc jestem bez transportu.Chyba,że któryś z kolegów będzie taki łaskawy i mnie zabierze.Romo,jeżeli interesuje Cię takie grzebanie w ziemi,to dam Ci znać,gdy będziemy coś robić następnym razem.Ale to będzie nie wcześniej,niż wiosna lub lato przyszłego roku.Pozdrawiam wszystkich.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Passy, czy Wam nic się nie stało?Ja niestety w najbliższym czasie nigdzie się nie wybieram, bo czeka mnie obrona.PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Passy głównie takie grzebanie w ziemi" mnie interesuje i chętnie z zaproszenia skorzystam :-)))dziękipozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Koniecznie musi się odbyć spotkanie mam ważne wiadomości do przekazania. Dziś jeszcze puszczę mailem jedną ważną wiadomość. Ale co do tej drugiej, to trzeba to omówić.Sądzę, że w związku z tym, że Passy miał BUM (mam nadzieję, że wam się nic nie stało), to może Passy u ciebie? Oczywiście nie wpraszamy się ;)PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Witam.Uspokajam wszystkich:tak Irena,jak i ja wyszliśmy ze zdarzenia bez jednego zadrapania.Ja zostałem poparzony na piersi oparami kwasu akumulatorowego,ale to już po wypadku,gdy usiławałem poderwać maskę,aby odłączyć klemy,bo groziło pożarem.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 kij tam z samochodem - ważne, ze Wam sie nic nie stało, wozu szkoda, ale zdrowie ważniejsze.Mam pytanko nie wie ktoś o której zaczyna się w niedzielę rajd kaliską linią obrony" ? - no i gdzie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Ja jestem chętny na spotkanie, tylko kiedy i gdzie?A co w tej sprawie taki słaby odzew?PozdrawiamPiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Proponuje spotkanie w niedziele w Brochowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Za daleko, a po drugie musimy coś pilnie omówić, a tam to raczej nie będzie szans.Passy, może jednak u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Witam.Niestety,ale w obecnej chwili nie tylko nie możemy się podjąć oranizacji spotkania u nas,ale również nie możemy wziąść udziału w spotaniu,gdyby odbyło się w innym miejscu.Wynika to nie z braku transportu(syn oddał mi do dyspozycji swój samochód),ale z powodu choroby mamy Ireny,którą musimy się zająć.Jeżeli sprawa do omówienia jest naprawdę ważna,a nie możemy się spotkać osobiście,to może wykorzystajmy zdobycze nowoczesnej techniki i zorganizujmy konferencję na GG lub Skypie?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 To może na Skypie? Kiedy i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Witam. Po masie odpowiedzi na post Mariusza proponuję zawiadomienie o konferencji przez SMS - Mariusz ustala czas. Pozdrawiam. KaktuS. PS Dykta - pmiętaj że najlepszą formą obrony jest atak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 wspomnień czar..... Brochów 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 panzer II na podwoziu Vickersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.