Robert. Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 według ulotek które rozdawali na miejscuzorganizowali toDzielnica Wola m.st WarszawyBiuro promocji m. st. WarszawyMuzeum Powstania WarszawskiegoStowarzyszenie Historyczne KotwicaTramwaje WarszawskieZespół Szkół Zawodowych im. M. Konarskiego
Boruta Napisano 1 Sierpień 2005 Napisano 1 Sierpień 2005 Hohohoho, się działo, pojutrze fotki, organizowali ci sami ludzie, co poprzednią inscenizację na Woli.Pozdrawiam
michalczewski Napisano 1 Sierpień 2005 Napisano 1 Sierpień 2005 Organizacja samego widowiska zajela sie Kotwica".
kuczor Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Witam wszystkich, którzy brali udział.W imieniu Pana Jana - reżysera, narratora i konsultanta pragnę szczególnie podziękować grupą niemieckim, czyli 7 AA i Pomeranii 1945 za profesjonalizm i przygotowanie.Ze swojej strony: też bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że nikomu nie przeszkadzała forma, czyli nie była to Rekonstrukcja ani Inscenizacja, ale Widowisko Historyczne pokazane w sposób kameralny z elementami aktorskimi.Jeszcze raz dziękuję.Pozdrawiam Kuczor – Stowarzyszenie Historyczne „Kotwica”
jazlowiak Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Początkowo wpisałem tylko grupy niemeickie, bo bałem się popełnic jakis błąd i faktycznie teraz na PM masz wszystkich, bo ich listę zestawił Jacek Haber. Grup jest więcej niż na tej ulotce.
akagi Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 nie, nie, Pawle, razem to zestawilismy :)))))))))A docenic trzeba wszyststkich.papaa.Szczególne pozdrowienia dla Pana Jana od Reich-marszałka ( czy jak to sie pisze)
ariks Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Ciekawe co to za ''eksperci'' pomalowali ten niemiecki transporter przecież to camo to jest totalna porażka czy nasi eksperci nie mają na ten temat literatury tylko maluja takie badziewie - fatalnie ????
Boruta Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Niemcy na stanowisku MG. Była też pokazana zmiana warty, czy coś takiego, trochę mnie to zaskoczyło.Pozdrawiam
Boruta Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 JeńcyI tu mi się film, skończył, szkoda. Dałem się niestety namówić na taki 24 klatkowy.Pozdrawiam
kocur Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 Na pozczątek akcent wesoły ...Jeden z widzów ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.