Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 Może to zainteresuje ludzi z Warszawy i okolic, wiem że w jednym ze stawów, jest czołg ktory grzecznie sobie tam spoczywa już ładnych pare latek :) , A wiem to bo Moji rodzice tam się wychowywali,więc to pewne. Jak by ktoś był zainteresowany to moge troszke powiedzieć , ale jaki to czołg to nie mam pojęcia.
Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 A jesteś pewnien że już o nim pisano ? O tym samym stawie i czołgu ?
sopel69 Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Cześć hmm.. ostatnio syn kolegi z pracy mówił mi że z kumplami znaleźli w lesie niedaleko mojego miasta pół czołgu, chyba muszę to sprawdzić bo jeśli to prawda to złomiarze go rozbiorą na kawałki. pozdro
Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 W tym stawie wiem że nawet zasieki są :) i nikt nie ma odwagi tam nurkować,kiedyś w tym stwiku utopił się chłopak przyjechali nurkowie by znalesc zwłoki ale szybciej wyszli ze stawu jak tam weszli co się kryje pod wodą .
Jeager Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 czy jest chociaż jedna gmina w Polsce, w której nie ma przynajmniej jednego stawu z zatopinym tygrysem :)))??? pozdroJ.
Wasal Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 No wiesz miasto , osiedle,bloki a między nimi stawik ,w którym jest czołg - zapewne zapomniany :) - takich miejsc napewno wiele nie ma ,ale spoko .
yasioo Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 A czy jest taki poszukiwacz, który nie ma swojego" czołgu?? Yasioo yasiooxx@wp.pl
Mirass Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Ja swój już wydobyłem, stoi w garażu gotowy do drogii
Boruta Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Ja mam nieco niejasne informacje, ale i tak nikt mi nie wierzy.Pozdrawiam
Rafhart Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Tych czołgów to jest dużo w każdym stawie , he he he u mnie w okolicy też jest jeden.
feeder Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 A jednak się trafiają :-)Jedno ze zdjęć z wątku:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=16112&start=0
cromags Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisz do kolego wars98 na priva, on z pewnością się zainteresuje :D
komunacccp Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 w mojej miejspowosci slyszalem o 2 zatopionych czolgach ale czy to prawda?? sam nie wiem, ale w radio mowili ze SABADACH znalazl czesci czolgu(nie wiem jakie a moze caly?). muszere sie dowiedziec od niego.
magnus992 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 z tego zdjecia moge z pewnością stwierdzic iż jest to radziecki czołg średni T-34/85....:D W mitariach i ogolnie w tych sprawach siedze od 5 roku życia ( mam teraz 13 lat...;D) wiec moge to stwierdzic na 100% gdy ten czołg zostanie wydobyty prosiłbym o wiecej fotek to może uda mi sie ustalic cos wiecej.... Pozdrawiam
kutno Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 mi tam się zawsze marzył podziemny garaż pod moim domem ..a w nim .....pantera ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D Takie marzenie z dzieciństwa .... ;D;D;D;D;D;D
VASILI Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 he he.... a gdie ten czoł jest?? ha ja to mam szczęście za moim domem rozciągał się front nimiecko-radziecki! na wiosne wypadam w łowy moze i ja znajde jakiśokopik albo fajną panterke he pOzDrO ale czoł rzeczywuście niezły z tych zdjęc to przychodzi mi tylko jednen czołg na myśl t-34 chyba 85 albo kv-1 chociaż nie bardziej mi to wygląda na t34 bo na kv-1 ma za długą lufę. zresztąna 100% nic nie moge stwierdzić bo zdjęcia w wodzie różnie wychodz dajcie znać jak wygrzebiątego fanta przez duże ,,F''
skumin Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 Wiem gdzie jest ten czołg... na wprost Miejscowości Bronisławka pomiędzy Modlinem a Pomiechowem .....no w tym rozlewisku na łąkach......Wiem wiem nie powinienem pisaćtego typu tekstów ale skoro post dotyczy tego tematu.
jaca2003 Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 I tu sie mylisz.tam czołgu już nie ma bom go wczoraj wyjął.Tylko na spodzie jakieś dziwne bicia made in taiwan czy china?pozdrawiam
skumin Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 Fakt, spotkałem tam też dużą ilość sztućców...niestety jednorazowych...
skumin Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 Po elektrolizce , ładnie wypucuje i mogę oddać jeśli to cenna pamiątka. He.he.Pozdrawiam Skumin.
Wercyngetoryks Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Historia podobna do mojej....jak byłem małolatem kąpaliśmy się na Kotułach na oś Słonecznym w Szczecinie, tam był własnie zatopiony czołg, a na Bartoszach kilka km. dalej był zatopiony samolot, oczywiscie Niemiecki...........i też się chłopak utopił. Straszne sa te historie :)
kocur Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Skumin - teraz tam jest zamarznięte. Umówimy się z wykrywkami i możemy przejść się spawdzić czy wyje. Taki tank napewno daje sygnał, że ho ho pozdro ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.