altean Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47112138Może ktoś mi powie o co chodzi człowiekowi w takiej chwili ?
frost Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Nie wiem czemu i komu ma to służyć ale.. Niesmaczne..
obert8 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 bo swiat dzieli sie na LUDZI I KLAMKI ta aukcje wystawila klamka pzdr obert
kloki Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Idiotyzm, z takiej sprawy robią sobie konkurs podpisów". Ciekawe do ilu cena dojdzie...?! CHORE!Te wszystkie łańcuszki", aukcje robią ludzie jednakowej miary, szukający sensacji, rozgłosu.Pozdrawiam ludzi szanujących zmarłych.
kocur Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Pracuję w Hotelu. Wczoraj o godzinie 22.00 jak media zaczęły trąbić na każdym kanale o Wiadomości dekady dziewczyna siedząca w barze popja drinki leniwie patrząc wokoło i rozmawia z jakimś facetem. Na wielkiej - 50 calowej plaźmie widać smutek i żal, cała załoga hotelu zamurowana, kelnerki ze łzami w oczach chodzą między stolikami barman chlipie, recepcjoniści z podkrążonymi oczyma informują gości o tej sytuacji - ogólna trauma. Wtem ta dziewczyna patrzy na mnie i odkładając piwo pyta :- przepraszam pana - czy jest w hotelu sauna ? "mózg mi się zlasował od razu.Pozdrawiam - kocur !
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 O co Ci kocur biega? Nie kumasz że są ludzie niewierzący w tym kraju i tacy których to nie obchodzi? Odmawiasz im prawa do normalnego funkcjonowania? Dziewczyna nie była w kościele tylko w barze a bar jest od tego żeby pić drinki a nie modlić się tak jak to forum jest od poszukiwań a nie innych rzeczy..PozdrawiamVWPS. A chociaż fajna była ta laska?:)Sauna mmm..
kocur Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Spokojnie.Są chwile kiedy należy zachować powagę. Tutaj chodzi o jakąś przyzwoitość. Nie chodzi mi o to aby wstała i zaczęła się modlić albo zalewać łzami ale o pewnego rodzaju wyczucie sytuacji. Może Ty VanWordenie np. odbierasz telefon kiedy zadzwoni na pogrzebie i długo konferujesz zaśmiewając się do łez albo np kiedy kondukt pogrzebowy jedzie przez ulice miasta wyprzedzasz go trąbiąc i dlatego nie rozumiesz wymowy mojego postu ?A co do tego, ze forum jest do poszukiwań to się zgadzam ale czy nie warto szukać prawdy o tym co jest w życiu ważne kolego ?Pozdrawiam !
VanWorden Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Kocurze miły zgadzam się z Tobą że jest czas na śmiech i jest czas na powagę ale nie porównuj proszę publicznego miejsca jakim jest bar hotelowy do pogrzebu (no chyba że to mordownia a nie bar:))... Co zresztą miała robić? Podkreślam że są ludzie dla których zgon papieża jest tożsamy ze zgonem polityka czy jakiejś postaci większego kalibru ale których to nic nie dotyczy i nie interesuje a którym nie pasuje całe zamieszanie dookoła tego tematu. Ponoć w ostatnich badaniach socjologicznych wyszło że jesteśmy najbardziej tolerancyjnym narodem w Europie więc nie krytykujmy tych którzy myślą inaczej..PozdrawiamVWPS. Ja się będę upierał że jednak powinieneś starać się ją nawrócić na właściwą drogę w tej saunie:)
wierzbox Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Co do aukcji, to jeżeli nie wycofa ofert, zarobi na śmierci papieża. Heh są ludzie i taborety. A co do suny to się nie wypowiem.
KudłatyHD Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Niestety sa takie typy, którym wszystko zwisa:((
saperek Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 doszlo mnie co na moj temat rozpisujecie, i nie moglem tego zostawic bnez komentarza, gdyz osobom glupim trzeba wiele rzeczy tlumaczyc na czym rzeczy polegaja, i ktorzy nie potrafia sie domyslec ze ODWOLAM OFERTY, czytajac Wasze wypowiedzi strasznie sie zawiodlem na niekotrych co mysla ze Ja bedac katolikiem straam sie zarobic jakas kase nna takim nieszczesciu - az tak nisko nie upoadlem. Za to z Waszej strony to jest nie fair, mowic o kims najgorsze rzeczy nie znajac intencji ani zamiarow sprzedajacego (czytaj moich). Wydaje mi sie ze powinniscie zaczekac do konca aukcji i jesli Wasze podejrznia by sie potwierdzily ze nie odwolalaem ofert wtedy rozumie Wasze zachowanie i oburzenie, Sam bym sie dolaczyl do slow krytyki dla takiego jak to ktos napisal taboreta. Dlatego napisze Wam jasno ze: pod koniec aukcji odwolam oferty !!!!!, a jesli nie bede mial dostepu do komputera w danym czasie to od nikogo zadnej kasy nie przyjmy, a dodatkowo ja bede stratny na prowizji za wystawienie przedmiotu i na zaplacenie prowizji. Przepraszam za niekotre ostre slowa w tym poscie ale nie wytrzymalem. Pozdrowienia
saperek Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 A co jest zlego w łancuszkach, powinnismy sie cieszyc ze jest jakas forma zjednoczenia pomiedzy mlodymi ludzmy, i jesli ktos przesle dalej taki lancuszek tzn ze chyba jest wierzacy i nie jest mu obojetne co sie wydarzylo (takie jest moje zdanie)
saperek Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 moja aukcja na allegro, majaca na celu zjednoczyc allegrowiczow sluzy temu samemu czemu jest poswiecona strona http://jp2candle.prv.pl/ i czy uwazacie ze czlowiek ktory stworzyl ta strone tez jest niewierzacym i taboretem?? bo przeciez tez robi sie kase na tym ze ktos wejdzie na strone - i jest kasa za klienta-internaute, zastanowcie sie
Kiler Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Widzisz saperek, zanim ujawniles swoje intencje wszyscy potraktowali to jako kpiny z sytuacji. Swoja droga uwazam, ze i tak nie powinno znalezc sie to na allegro czy innej stronie aukcyjnej.
fuks Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Allegro to dom aukcyjny i wystawianie tam naszych uczuc zwiazanych z osobistym dramatem kazdego z nas to jakas pomylka. Takie odwolanie aukcji w ostatniej chwili to jak egzekucja naszych uczuc... brrr, dom aukcyjny to miejsce na handel a nie....
saperek Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 W mojej intencji bylo zjednoczyc kolegow allegrowiczow w jednej idei, chcialem abysmy razem uczcili pamiec KArola Wojtyły, i jesli chodzi o mnie to jesli by niedaj Boze jeszcze raz sie taka rzecz wydarzyla to uczynil bym doklandnie to samo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.