jazlowiak Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 Uruchamiamy portal, który bêdzie promowa³ m.in. nasz± Bzurê - czy mo¿na prosiæ o uwagi do wersji testowej? [ze względu na przepisy regulaminy link został usunięty]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 11:13 17-03-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Wydawało by się, że jeśli już się kopiuje jakieś materiały z innej strony, to elementarną zasadą przyzwoitości byłoby jakieś zapytanie o zgodę. Jak widać tej przyzwoitości zabrakło. Mam nadzieję że ta drobna uwaga nie spowoduje wylewania wiader pomyj na Cytadelę".PS. Przepraszam Michale, ale nie mogłem siedzieć cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Wydaje mi się, że logo, które zostało przypisane Pomeranii 1945 jest to logo Służby Pracy III Rzeszy - ReichsArbeitsDienstu, w skrócie RAD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 Kolego Chudzin - materiał jest podpisany, wraz z podaniem źródła - to po pierwsze, po wtóre to test - mam nadzieję, że Cytadela będzie chciała równiez dodawać swoje posty - dlatego testowo włączono jej logo i zwróć uwagę, że przy logo Cytadeli jest, że to ta grupa jest autorem posta. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Pawle,Na prv wyslalem Ci maila w sprawie formy wykorzystania naszych materialow.Jako ze Wasza strona ma charakter testowy wiec zgaduje, ze sposób korzystania z materiałów ze stron innych Grup ulegnie jeszcze zmianie.Pozdrawiam i życzę powodzenia.Michal MiazgaSzef SRH Cytadela" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Samo podanie źródła nie załatwia sprawy, inaczej by się wesoło zrobiło w tym kraju. Na szczęście jest coś takiego jak prawa autorskie. Zresztą umieszczenie samego linku jeszcze nic nie oznacza, prosiłbym ze swojej strony jako administrator tejże strony, o dodanie przy nim testu w stylu Artykuł i zdjęcia pochodzą ze strony...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Dobra, zdjemujemy Wszystko co dotyczy Cytadeli i bedzie spokój.Mam nadzieję, że zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 Po pierwsze proszę o podanie punktu regulaminu z którego wynika, że złamałem regulamin publikując tu niekomercyjnego linka strony na której znajduje sie link do tej strony. Koledze Polsmolowi widze już się wszystko miesza z nadmiaru wadzy". Kolego Chudzin - administratorze - jeśli poprosisz mnie w przyszłości, dam Ci być może prawa do publikowania Twoich info na stronie gup rekonstrukcji historycznej poloniamilitaris, po skonsultowaniu rzecz jasnma tej prosby z Zarządem Fundacji polonia Militaris. Jak na razie twoje ego zostało zaspokojone i wszelkie info o C. zostały usunięte i nie istnieja juz na stronie polonimilitaris. Co do praw autorskich - przyjrzyj się własnej stronie i zastanów się ghdzie i w jaki sposób sam łamiesz prawa autorskie i pokrewne. Z mojej strony EOT.Ewentualne uwagi co do strony poloniamilitaris proszę kierowac na mój meil: konikhdj@hot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Porszę bardzo.Na Forum zabrania się: Zamieszczania reklam stron internetowych, serwisów lub sklepów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 To mój post był reklamą? Nie ośmieszaj się w swojej manierze cenzorskiej, ale rozumiem, ze walczysz z innymi GRH 1939 niż Cytadela, bo jakoś stron reklamujących inne imprezy nie wycinasz. Po prostu musisz przyjąć do wiadomości, że istnieją inne GRH i będzie Ci lżej w życiu. Baw sie dalej w tym kociołeczku, który sam tworzysz, bo gdzie indziej niestety Twoja wadza" nie sięga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Krótko - ani portalik fundacji PM" ani sama ta fundacja mnie nie interesuje. Szkoda więcej słów.Jestem za to zainteresowany w którym miejscu na naszej stronie są łamane prawa (wszelkie). Może być na priva mpawlak(at)o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
993w Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 ihihiiNIe WADZA" tulko władza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Boze co tu sie dzieje...A tak przy okazji to prosze o mala zmianke linku do stronki zielonych diabelkow", mozna prosic o napisik FallschirmJägRgt1" w zamian tego spadajacego orielka ze sfasta"...Jakos nie lubie Sfastyk na banerach...DziekujeFall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Jak to się lubią kłócić o durnoty, śmiać się czy płakać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Płakać Mongo, płakać...A swoją drogą proponuję: Mongo strzelaj a ja będę końmi tratował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 No niestety Panowie. Dyskusja zeszła na bardzo niski poziom. A szkoda bo mogło być produktywnie. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Sposób wprowadzania materiałów ze strony Cytadeli na portal Polonii Militaris z został ustalony w bezpośredniej rozmowie 17.03 wieczorem. Jako, że sprawa jest załatwiona proponuję zakończenie bezproduktywnej polemiki. Ja nie będę wypowiadał się więcej tym temacie.Michał MiazgaCytadela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.