Skocz do zawartości

Pancerne ciekawostki 3

bodziu000000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

RE: Pancerne ciekawostki 3 JoncaA (742/8) 2005-03-17 19:53:00

Podeslal mi Grendel link z zapytaniem co ja widze na tym zdjeciu. Zgola przypadkiem wiem co jest na tym zdjeciu. A ze jest to niewatpliwa "pancerna ciekawostka wiec, przepraszam, upublicznie swoja odpowiedz ..."

Szanowny panie,
omlouvám se, že nepíši polsky, ale pouze česky. Doufám, že i tak mému dopisu porozumíte. Na Vaší fotografii jsou dva tanky. Ten první tank je italský (włoski) Fiat 3000 a ten druhý je španělská (hispański) Trubia.

S pozdravem Jiří Tintěra, president Difrologického klubu

Szanowny panie,
omlouvam se, ze nepisi polsky, ale pouze cesky - tentokrat pro jistotu bez hacku a carek. Doufam, ze i tak memu dopisu porozumite. Na Vasi fotografii jsou dva tanky. Ten prvni tank je italsky (włoski) Fiat 3000 a ten druhy je spanelska (hispanski) Trubia.

S pozdravem Jiří Tintera, president Difrologickeho klubu

Napisano
Wszystko zrozumiałe :) Jednak pierwszy czołg to nie Fiat 3000 - wystarczy porównać kształt przedniej części kadłuba czy ogniwa gąsienic. Oczywiście różnic jest więcej.

Pozdrawiam,

jotes
Napisano

RE: Pancerne ciekawostki 3 JoncaA (742/8) 2005-03-17 19:53:00
RE: Pancerne ciekawostki 3 Jiri Tintera (1/0) 2005-07-09 21:27:00

Vážení,
omlouvám se za chybnou identifikaci tanku. V snaze napravit tuto chybu, předkládám čtyři identifikační znaky tanků Renault FT-17 a Fiat 3000.

Podvozek (podwozie):
Francouzský tank Renault FT-17 má zavěšení zadního hnacího kola na bočním rámu podvozku.
Italský (włoski) tank Fiat 3000 má zavěšení mimo boční rám podvozku.

Věž (wieża):
Francouzský tank Renault FT-17 se starším modelem věže z 8 stěn - viz půdorys.
Italský (włoski) tank Fiat 3000 má věž z 9 stěn - viz půdorys.

S pozdravem Jiří Tintěra, president Difrologického klubu

P.S.
Tank Renault FT-17 s okrouhlou (okrągła) věží Berliet zde není uveden.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie