heehaw Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 Czekawie jestem czy jest mozliwy dostac zdiec mozdierza w WP typu Skoda 220mm (cziagnic C7P byl uzywanie haulowaniu jego w 3 cziesc) lub jakis rysunki albo plany jak istniejo. Dzieki, HH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 co do zdjec to poszukaj przy fotkach C7P tam powinno byc troche fotek mozdzierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Jesli masz dostep do ksiazki Wrzesien 1939. Pojazdy Wojska Polskiego", to tam mozna znalezc doslownie kilka zdjec, niestety w nieciekawych ujeciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Mam dużo ciekawych fotek z ćwiczeń. Podaj maila to Ci wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 bylo tez na forum, poszukaj w tym dziale, glownym i identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 To jedna z fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Następna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 I jeszcze jedna. Mam ich więcej. Mogą być w dużej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Czy ja tez moge prosic o podeslanie fotek 220-tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Także chętnie zobaczył bym pozostałe zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Ja tez bym chcial jezeli mozna :) Szczegolnie jezeli jest cos z podstawa i przyczepy amunicyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 W Archiwum Dokumentacji Mechanicznej jest tych zdjęć ponad 20. Jeden skan kosztuje 25 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 To, że napisałem gdzie są zdjęcia nie znaczy, że nie udostępnię swoich. W ADM jest ich po prostu więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 cholernie zdzieraja .Zdjecie z CAW kosztuje chyba taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 To ja tez bardzo poprosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 W CAW kosztują mniej więcej tyle samo. Najtańsze są w Bibliotece Narodowej. Skan kosztuje 3 zł i 12 zł wypalenie płyty, ale jednorazowo. Jak się bierze dużo zdjęć to się to opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Dziekuje, zdjecia dotarly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekp71 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 witamcałkiem ciekawy kink dotyczący tematuhttp://www.1939.pl/uzbrojenie/polskie/art/m_220mm_wz32/index.htmlArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Mam lepszy :)http://www.youtube.com/watch?v=XhNdtujlcew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leśny Władek Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Plac alarmowy P.A.N.Koszary w Górze Kalwariipozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Czy to na pewno jest to ?Nie mam pewności, ale to chyba CKM wozy które z moździerzami za wiele wspólnego nie mają.P.S.Poprawcie mnie jeśli się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 To przyczepy amunicyjne z granatami moździerza 220 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 A czy to nie są te przyczepy ?Wydaje mi się, że to nie są przyczepy amunicyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Są. Jońca kiedyś tu pokazywał różne zdjęcia. Zarówno te na filmie to przyczepy z amunicją. Natomiast zakładam, że były wielozadaniowe. Moździerz 220 to była lufa, podstawa i oporopowrotnik oraz przyczepy amunicyjne. C7P też testowano w ciągu takiej przyczepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Hmm ...*wchodzę pod stół i odszczekuję głośno*HAU !! HAU !! HAU !!Wygląda, że się myliłem i to co brałem za sprzęt typowo saperski w istocie było sprzętem uniwersalnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.