whatfor Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Tak, pamiętam! Niestety, od tego czasu straciłem już kilka dysków :( a wraz z nimi oczywiście całą korespondencję. Aby nie śmiecić na Forum - napisz do mnie - mam parę pomysłów: whatfor@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Czyżby Kubuś miał alufele? :D Pozdrawiam i czekam na filmik!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Witam!!!Oglądałem Ostatniego snajpera" i sadze ze jest OK. Moze kogos zalamie ale nie bierzcie juz tego kolegi co wczesniej byl mjr. a teraz kpt. !!!Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 No jak to Vonadamskij ? Nie rozpoznałeś, że to jest sam Treat Williams?!! - ten co grał Bergera w fimie Formana pt. Włosy"? (Her") Niby kino armatorskie, at u proszę - taką GWIAZDĘ se skompinowali w budżeće...No właśnie Marekl, skąd można śćooo.. śćoo.ngnonć ten trajler Kubuśa? Z tego studnia.3d?BARDZO ubolewam, ż śę nam p. Reżyser obraził.. :( i to wbrew wcześniejszym deklaracjom w temaće służby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Ależ jestem jestem, Zelig... nie martw się :) Widzę że świetnie się bawicie, więc co się będę wam wcinał. Z CZYM przede wszystkim.Nie będę już nawet pisał o genezie powstawania tych filmideł, mimo że widzę że zupełnie mylnie je ze sobą łączycie, ale... bawcie się dalej. A ja tu ciągle jestem, jakby ktoś chciał jeszcze kiedyś powiedzieć coś w miarę sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Strasznie śie-e martwiłem! No bo cały czas wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi!! Nie może być tak, że reżysar Dzieł, które są WYBITNE, reżysar Dzieł, które są przez przez wszystkich CHWALONE i mają już grono wiernych FANÓW wypina się do własnej publiczności i - jak mówi kolejna mądrość: puszcza kakę na własnej gałęzi! Publiczność oczekuje i POTRZEBUJE! rozmowy z Twórcą! Potrzebuje klucza do zrozumienia utworu! A tutaj mamy ciągle taką sytuację, że co pochwała - to obraza, co szczery zachwyt - to przysrywka. Pochwała - przysrywka, zachwyt - obraza plus przysrywka i na dokładkę - drwina...Ja jeszcze raz b. cierpliwie proszę reżysara Mroza o spuszczenie się z ciśnienia, wyjście z cienia i o nawiązanie WRESZCIE rzetelnego kontaktu z publicznością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Witam!!!Zelig z tej strony Cię nie znalem. No coz zawsze mozna sie pomylic.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Zeligu, drogi Zeligu... wróć teraz na początek tego wątku i ładnie, po kolei, od góry do dołu poczytaj swoje posty. Znudziłeś się, prawda? No widzisz... Bardzo doceniam Twoje poczucie humoru, sam często lubię być zarozumiały, ale nie znasz jeszcze jednej mądrości: co za dużo to niezdrowo. Więc uszanuj proszę resztę forumowiczów, którzy w tym wątku WIELOKROTNIE poznali już Twoje zdanie na temat MÓJ i moich filmideł (tak, tak... nie potrafisz odseparować jednego od drugiego) i ustąp pola innym :) Dziękuję. Aha, i pozwól, że nie będę już z Tobą prowadził polemiki. Ja Twoje zdanie poznałem i bardzo je szanuję, ale - jak już nadmieniłem ustąp pola reszcie... I odróżnij proszę urazę od zwykłego znudzenia :)jeszcze raz serdecznie pozdrawiammr2z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 No itak, i teras wyszło Reżysara oblicze znudzone i o tonie protekcjonalnym, mistrzosko X-promieniami prześwietlające moje intencje. Ato ńeprawda znowu! :) A co gorsza znowu Reżysar wybrał drogę konfrontacji... :( zamiast rozmawiać o własnej kinematografii.Jak na siebie, przy tak warzywniczej postawie pana Reż., to i tak wykazałem już dużo taktu i cierpliwości - to pewnie przez ten szacunek do artystów.. - no ale już chyba faktycznie - i to wielkiemi krokami - nadciąga pora na pomidora..A właściwie, to chciałem tylko zapytać śę Vonadamskjiego - Ty też śę gniewasz? :) Za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Witam!!!Ja sie nie gniewam tylko stwierdzam fakty.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekl Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Do Zeliga:Niestety nie mam na stronie miejsca by wrzucic zwiastun Kubusia" do sieci - ma 30 MB, a na republice mam na cala strone 10 MB do dyspozycji. Ale jesli dasz namiar na jakis serwis, ktory oferuje 30 MB na wlasna strone (za darmo), to chetnie wrzuce:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 To może spakuj go (np. na dwa kawałki) rarem/zipem i wrzuć na cennenagrodywkwizie@gazeta.pl (l: cennenagrodywkwizie/p: ******) Kto będzie chciał to go sobie stamtąd ściągnie.Vonadam: To super, że śę nie gniewasz tylko stwierdzasz fakty. :) (a muszę powiedzieć, że z tej strony to Ćę nie znałem)... No cusz, przecierz zawsze śę morzna pomylić, hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekl Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Do Zeliga:Zrobilem z filmu Windows-media-audio/videodatei. Jest gorszej jakosci ale ma 10 MB. Podeslac Ci poczta ? Na adres zelig@chello.pl ?Napisz konstruktywna (he, he) krytyke. Ja sam juz teraz po 3 latach widze kupe bledow, ale za dodatkowe uwagi bede wdzieczny:)Jak ktos jeszcze chce, to niech napisze na jaki mai wyslac.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 ...a wracając do tematu: czy wrocławska ekipa zamierza realizować nowy film? Zima już się kończy, a macie sporo zimowych rekwizytów - widziałem Wasze Ardeny" :) Można ogłosić konkurs na scenariusz. Najlepszy wejdzie do produkcji. I co Wy NATO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Whatfor, wszystko można. Nie wiem tylko jak z czasem. Ja teraz zap... pracuję na dwie zmiany, chłopakom też ciężko pogodzić pracę ze studiami. Co do rekwizytów, to ostatnimi czasy dość dużo się pozmieniało i dysponujemy kilkoma w pełni kompletnymi kopiami mundurów i nieco profesjonalniejszym wyposażeniem :), a to co jest na stronach to - jakby to ująć - dawne dzieje :) Herbstnebel powstał ponad rok temu, Snajper z którego mamy z chłopakami niezły ubaw do dzisiaj ma już prawie trzy lata, nawet HQ już zaczyna być leciwy. Dawno nic nie kręciliśmy, ale gromadzenie fantów ciągle trwa. To samo ze sprzętem audiowizualnym i wiedzą techniczną. Po prostu troszkę się pozmieniało. Być może kiedyś zrobimy coś, co przynajmniej będzie się lekko ocierało o w miarę strawny film wojenny :) Co do scenariusza to bardzo chętnie. W sumie wymyslanie historyjek to dla niektórych najprostsza i najprzyjemniejsza strona tego wszystkiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 mr2z... No tak, miałem głowę pełną pomysłów, a tu się z nienacka" okazuje, że Studio [Bocian, to jest miejsce na reklamę] nie istnieje... Szkoda... Jest sporo pomysłów :) Nawet wymyśliłem jak obejść dialogi" - Wasz słaby punkt :)No, ale jak nie - to nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Whatfor to nie tak! :) Napisałem jedynie, że obecnie nic nie kręcimy i nawet na piwie sie nie spotykamy, bo siakoś wszyscy wielce zajęci. Ale studio istnieje :) I nie wiem na ten przykład, czy jak coś się któremuś z nas urodzi, to w każdej chwili może zarządać pospolitego ruszenia i zwołać ekipe. A pomysły zawsze są cenne, więc jeśli dysponujesz takowymi to dziel się. Zwłaszcza że jeszcze tak wiele pozostało do zrobienia i do wymyślenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Fajna zabawa". Gdybyscie kręcili coś o rosjanach służe podkładem muzycznym - mam ponad 300 mp3 marszów i pieśni sowieckich. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Marekl > Wyślij, b. proszę, na ten adres, który podałem wyżej! Dźenki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 mr2z: w takim razie rozpocznij nowy temat, np. Konkurs na scenariusz". Tam opisz wymagania itp. i zobaczymy czy ktoś podeśle Wam coś ciekawego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Czy ktos moze słyszał o grupie o podobnych zainteresowaniach z trojmiasta ?? Bede wdzieczny za informacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Patrzę na te posty i ręce mi opadają jak czytam co wypisuje zelig" - Ty się chyba naprawdę nudzisz i najlepiej czujesz się w roli mega krytyka" okazując swą mądrość z za klawiatury - w swoich wypowiedziach kozaczysz wymyślając co raz to nowsze (pewnie uważasz, że bardzo śmieszne) texty, często używając pisowni podobnej to tej z czatów (swoją drogą na poziomie...).Jeśli nie potrafisz wypowiedzieć się w miarę w ormalny" sposób, to proponuje udzielać się na jakimś forum np. o tematyce gry Simsy" tam wszyscy piszą podobnie i będziesz się czuł jak pączek w maśle.Z całym szacunkiem pozdrawiam MTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 mr2z - do kompresji filmu użyj w VirtualDub" filtra do likwidowania przeplotu Smart deinterlace" najlepiej wersji 2.7 lub nowszej efekt naprawde daje b.dobry - w razie pytań pisz na priva.Pozdrawiam MTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Jeśli Prosty Użytkownik ma jakiś problem z Zeligiem, to niech napisze do niego prywatnie, a nie popisuje się tym problemem na forum.Jeśli jednak Prostemu bardzo zależy na dyskusji o tym co mu opada gdy czyta wypociny Zeliga, to niech założy nowy wątek, dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Zelig, chyba czs spuścić Szatanka ze smyczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.