the_tuna Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 3.mauser... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 4.kokos"-manierka niemiecka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 5.ten przedmiot to zagadka:)dla tego kto zgadnie przewidziana nagroda;).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 6. trochę różnorakiego śmiecia leśnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 7.zdjecie grupowe szmelcu...guma zdaje się że od kattenkrada.....pierwszy sparing z lasem zaliczony....las: 1, my: 0 :)pzdr.the_tuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 tuna - czy ten zagatkowy przedmiot to nie jest lekarska pijawka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 the tuna możesz podac pełny napis z tej karteczki wewnątrz fiolki??pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 The-tuna - gratuluję fantów ,poduszka gumowa rzeczywiście od Kettenkrada.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Witam Niestety bez zdjęć, ale poszło nawet dobrze...-Niemiecka pasta do butuw i chyba do zebów-pochwa na bagnet, ale porzędnie zardzerwiała-dwie monety 5 pfenig (chyba tak sie pisze :)-no i masa łusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Do the_tuna :Nić chirurgiczna ?Bartek 102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Panowie!Jest! Sam nie mogę w to uwierzyć, ale dzisiaj go wykopałem.Brak mu rączki zamka, szyny i magazynka ale jest!MP40!!!!Wybaczcie brak zdjęcia, niestety nie mam aparatu...Idę zmienić gacie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 the tuna - to będzie wysterylizowana nić hirurgiczna, czyż nie? mam podobną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Chyba do tego nić z jelit zwierzęcych o ile się nie mylę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Biar gratuluje masz prezent na swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 sorka GRATULUJE BARTEKS przyzwyczailem sie ze biar trafia takie fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Nom jasne ,szczególnie MP-40 :) ale i tak chyba zgadłem z tymi nićmi z kiszek nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Ja dziś trafiłem a w zasadzie to wczoraj 5 beczek po mleku z fantami;))Większośc to szmaty ale jest tez duży komplet ssztućców i srebrne spinki też sie znalazły.Oraz jeszcze kilka innych fanów.Cyba jeszcze wszyskich beczułek nie wykopałem, więc może w innych będą złote fanty heheh.Poźniej zamieszcze fote:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Gratulacje Kudlaty.Kiedys ojciec trafil na taka banke po mleku podczas kopania studzienki rewizyjnej pod rynna starego palacu.Byla pelna monet i banknotów faszystowskich.Jako maly chlopiec bawilem sie tym wszystkim z kolegami w milicje i zlodzieji hehe... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 A to te beczułki po opróżnieniu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 A to są spinki srebrne i fajna mysza:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 A to zestaw sztućców był zapakowany oryginalnie w tym pudełku:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 I jeszcze troszeczke widelców i noży:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 I jeszcze troche widelców eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 W wiekszości były jakieś obrusy ten jest dość ładny,Prawie wszystko było sygnowne BM, a niektóre rzeczy miały oryginalne metki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 A przy sztućcach to są bursztynowe czy drewniane rączki? Ładne trafienie!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.