Skocz do zawartości

nowe forum- mapy

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Tak, tak. Chcemy forum o mapach.
A przy okazji, jak wam się podoba okolica Osówki w takiej formie.
pozdrawiam

Napisano
chwała,

mapy, ach mapy ... oczywiście jestem za - i w miarę możliwości czasowych służę swoją osobą przy realizacji (grafika) forum i ew. prowadzeniu.
Mariusz.
Napisano
Skoro woytas pisze,że mało ludzi zainteresowanych, to też oddam swój głos na forum z mapami. Ciekawa inicjatywa.
Pozdrawiam L.
Napisano
No, dobrze, żeby przejść do konkretów i udowodnić, że zapotrzebowanie istnieje:

Poszukuję, do ściągnięcia, WIG-owskich setek: pas 39 słup 30, pas 39 słup 31 i pas 40 słup 30.

I nie kierujcie mnie na http://mapywig.obluze.net.pl, bo skuteczne ściągnięcie stamtąd wymaga chyba zażyłych kontaktów z jakąś siłą nieczystą :-)

Pozdrawiam, Darda
Napisano
ba
ja z mapywig mam wszystkie sciagniete- pomalusku pomalusku...
dzisiaj juz nie ale jutro ci poszukam- masz moze nazwy tych map?
ja bym potrzebowal wigowskiego Rybnika
Napisano
A może nie górnolotna tylko wręcz przeciwnie?

Nie wiem jak wy, ale ja jestem przeciwnikiem wymieniania się mapami, których nie skanowało się samodzielnie. Zeskanowanie i właściwe skorygowanie mapy to kawał roboty. Jeśli zrobiło się to wszystko samemu, to jest ok, można zrobić z tym co się chce - rozdać za darmo czy opublikować w internecie. Ale jeśli mapę skanował ktoś inny, a my te mapy kupiliśmy/przegraliśmy od kolegi... to udostępnianie ich dalej jest bardzo nie fair. :(

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
Krzysiu..i tak..i nie..
Tak - bo masz rację..
Nie - - bo forum z mapami to fajny pomysł..
Reasumując...jak u Sheakspear'a: być albo nie być?! Oto jest pytanie..
Pozdrawiam
searcher

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie