Jura Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Mam nadzieję, że na święta już będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Gratuluję:)Moja córka ma już rok, a w czerwcu kolejne - może syn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 GRATULACJE :D.Coby rósł zdrowo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Gratulacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 A za parę lat sam będzie dziobał.Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Gratulacje, kiedy pierwszy wykrywacz :-D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek15 Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 przyłączam się do gratulacji , niech się dobrze chowa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 kurde w jakimś filmie juz widziałem te oczyska chyba Omen... Fajny bobas - Rośnie następne pokolenie poszukiwaczy:)pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Gratulacje, wspaniały prezent na święta! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 I od maleńkości z karabinem oswajaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Gratulacje! nie dawaj mu zbyt ciężkich zabawek, bo się zniechęci;)pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Witam,gratulacje !!!mój synek tez urodził się 22.12. także miałem wyjątkowy prezent na święta - a dzis miał swe 4 urodziny - jak ten czas leci ..........Pozdrawiamnatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jura Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 Już dziś (23 grudnia) jest z nami. Przywieźliśmy Go z Częstochowy- z ośrodka adopcyjnego, a urodził się 15 października tego roku....Pozdrowienia- i życzę wszystkim spokojnych i zdrowych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOCIK Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Gratuluję!!Oby całe jego dzieciństwo (i nie tylko) było jednym niekończącym się pasmem szczęścia!!pozdrZocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 be mi siem cos urodzi 22 marca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Gratulacje, coby się dobrze chował.A ja dostałem cztery lata temu - 14 stycznia prezent na urodziny = synka :), a starszy syn to urodził się w niedzielę 1 maja :) Więc nie mam problemów z datami :) pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Mój syn (1,5 roku) po obejrzeniu wykrywacza stwierdził, że to juja", czyli rura. Pomylił z odkurzaczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.