barteks Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Muszę przeprosić Panią J.O., o której napisałem nieładne rzeczy w poście Achtung!Joanna!, a okazało się to podpuchą nędznego samoluba.J. będzie wiedziała wszystko.Uważajcie.W tej branży jest kupa s....synow!!!!
jacenty2004 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A kto to jest ten tajemniczy J.. co cię tak podpuścił? i o jakiej branży piszesz? ja myślałem ,że spotykają się tu pasjonaci, a nie jakieś buce od zarabiania kasy !
Bocian Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Sam jestem bardzo ciekaw co to za tajemniczy J.Poprzedni wątek z pomówieniami zarchiwizuje i zostanie usunięty.
IRONRAT Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 samoluba.J."Okulary panowie. Między samoluba oraz J jest kropka. Tekst więc brzmi Joanna będzie wiedziała....IronratPS. Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni!
Bocian Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Ale smród i świadomość cenzury" jak i postów iewygodnych" dla redakcji pozostał w świadomości ludzi. Teraz ten post zjedzie a za pół roku każdy będzie pamiętał tylko poprzedni post i kłótnie z nim związane.Dlatego czasami warto 3 razy pomyśleć zanim zacznie machać się szabelką.
barteks Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 No dobrze, że ktoś ma na tyle bystry wzrojk, żeby zobaczyć kropkę po J.A bociany to nie powinny już być w Afryce???
Grzesio Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Oj, Barteks, nie zadzieraj z supreme modem bo będzie ban...PzdrGrzesiu
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.