barteks Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Napisano 16 Grudzień 2004 Muszę przeprosić Panią J.O., o której napisałem nieładne rzeczy w poście Achtung!Joanna!, a okazało się to podpuchą nędznego samoluba.J. będzie wiedziała wszystko.Uważajcie.W tej branży jest kupa s....synow!!!!
jacenty2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 A kto to jest ten tajemniczy J.. co cię tak podpuścił? i o jakiej branży piszesz? ja myślałem ,że spotykają się tu pasjonaci, a nie jakieś buce od zarabiania kasy !
Bocian Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Sam jestem bardzo ciekaw co to za tajemniczy J.Poprzedni wątek z pomówieniami zarchiwizuje i zostanie usunięty.
IRONRAT Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 samoluba.J."Okulary panowie. Między samoluba oraz J jest kropka. Tekst więc brzmi Joanna będzie wiedziała....IronratPS. Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni!
Bocian Napisano 16 Grudzień 2004 Napisano 16 Grudzień 2004 Ale smród i świadomość cenzury" jak i postów iewygodnych" dla redakcji pozostał w świadomości ludzi. Teraz ten post zjedzie a za pół roku każdy będzie pamiętał tylko poprzedni post i kłótnie z nim związane.Dlatego czasami warto 3 razy pomyśleć zanim zacznie machać się szabelką.
barteks Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 No dobrze, że ktoś ma na tyle bystry wzrojk, żeby zobaczyć kropkę po J.A bociany to nie powinny już być w Afryce???
Grzesio Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Oj, Barteks, nie zadzieraj z supreme modem bo będzie ban...PzdrGrzesiu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.