Skocz do zawartości
  • 0

zapalniki-pytanie

Czarek

Pytanie

Napisano

Witam sprawa jest taka-jakieś 2 lata temu wpadła mi w ręce spora kupka pocisków od faceta który odzyskuje z nich proch-i robi inne dziwaczne i niebezpieczne rzeczy/po prostu wersja full psycho/-i do nich facet dołączył kilka takich rzeczy z których część od razu zakopałem bo życie i łąpki mi miłe...ale-zostały takie 3 zapalniki co do których mam wątpliwości czy może są bezpieczne-więc pytanie do znawców tematu-czy można to spokojnie trzymać w kolekcji,czy też powinno lecieć do ziemi bo może pozbawić mnie jakichś częsci ciała?oto 1szy z nich:

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ech i zamieszczając takie właśnie posty potem wszyscy się dziwią że poszukiwacz jest utożsamiany z bandytą, zaopatrzeniowcem mafii radzieckiej i niebezpiecznym szaleńcem trzymającym bombę pod łóżkiem w 10 piętrowym bloku. Trochę więcej rozsądku.
Napisano

Na kolejnym zdjęciu a właściwie na 2 widać że g prawda,bo jedyne niebezpieczeństwo na jakie jest narażony Czarek to to że kiedyś coś z szafki spadnie mu na nogę...wszystko to puste łuski,albo skorupy....a wszystko do czego mam wątpliwości opisałem na początku tego wątku w celu dowiedzenia się czy mam te zapalniki wywalić .ps.a to że Czarek zna kogoś kto bawi się brzydko nie znaczy że tez się tak bawi...

Napisano

to samo z przodu...ps.który tekst wskazuje że bawię się brzydko???bo jakoś nie moge obczaić....
aha-ta polska 75tka z tyłu na zdjęciu tez jest pusta i ma pusty zapalnik-sam mosiądz!

Napisano
No-gaz mi niestraszny;)))...choć dla niektórych może wynikać ze zdjęcia" jak to już było że jestem terrorystą i sam zamierzam przeprowadzić taki atak i tak się zabezpieczam żeby w trakcie samemu się nie zatruć!!!:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie