Skocz do zawartości

Telofony poszukiwaczy

Gość Autor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W zwiazku z ulatwieniem kontaktu miedzy poszukiwaczami prosze o podanie marek telefonow jakimi sie poslugujecie (mile widziane tez numery telefonow). Ja mam motorolke, nie zamienie jej na nic w swiecie(no moze na nowy penetrator).
Napisano
Co do modeli komórek fajnie. Ale nie podawajcie na forum publicznie swoich numerów bez powodu. To tylko spowoduje nadużycia i niepotrzebne stresy. Kto chciał podać swoje namiary już to zrobił w dziale poznajmy się. Apeluje o rozsądek w tym temacie.
Napisano
Ludzie...z całym szacunkiem ale takie posty są bez sensu.Co kogo obchodzą telefony na forum ludzi interesujących się militariami etc.Trzeba chyba troche wyluzować z tymi tematami ,,bez sensu''.Pzdr
Napisano
znając nika model telefonu i sprawdzając kto kiedy i gdzie będzie w lesie(z postów nie trudno to wywnioskować)mogą zdazyc się czeste oklepywania" ludzików z piszczałkami.
myslę ze to głupi pomysł kogoś bez wyobrazni lub .......
Pozdrawiam i nie podaję swojego telefonu
Napisano
co za bzdurny temat. Jeszcze troszke i bedzie: koszule poszukiwaczy, czapki, kalesony i kupa innego badziewia. Co to kogo interesi jaki kto ma nr. telefonu. Kolego a może ty masz jakiś leśny skup komórek ?
Napisano
Właśnie, komórka to smycz. Jej lokalizacja nie przedstawia żadnych problemów. Przykład:
dziewczyna zamierza popełnić samobójstwo. Zamiast listu na do widzenia wysyła sms. Znaleźli ją w ciągu godziny i uratowali. Wszystko to miało miejsce w Pradze. Technologia wszędzie jest ta sama. Do czego można jeszcze wykorzystać komórkę? Wnioski pozostawiam grupowiczom.
Ironrat
Napisano
no, ja mam bardzo starą komórkę, ale z wrodzonego skompstwa się jej nie pozbywam.
Pozdro
Napisano
Ludzie!!!!!!!!! Opanowania!!!!!!! Nie zakladajcie tak bzdurnych tematow bo niedlugo zajrze na forum i ujrze temat np. Ulubiona dobranocka poszukiwaczy w dziecinstwie" czy Wplyw rozwoju dmuchawek na Filipinach na przebieg II wojny swiatowej w Polsce". Zanim zalozymy jakis temat wczesniej zastanowmy sie. To taki apel do wszystkich, by na forum nie bylo takiego chlamu jak coraz czesciej powstaje.
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie