Gość Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 W zwiazku z ulatwieniem kontaktu miedzy poszukiwaczami prosze o podanie marek telefonow jakimi sie poslugujecie (mile widziane tez numery telefonow). Ja mam motorolke, nie zamienie jej na nic w swiecie(no moze na nowy penetrator). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Co do modeli komórek fajnie. Ale nie podawajcie na forum publicznie swoich numerów bez powodu. To tylko spowoduje nadużycia i niepotrzebne stresy. Kto chciał podać swoje namiary już to zrobił w dziale poznajmy się. Apeluje o rozsądek w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Proszę bardzo;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Ludzie...z całym szacunkiem ale takie posty są bez sensu.Co kogo obchodzą telefony na forum ludzi interesujących się militariami etc.Trzeba chyba troche wyluzować z tymi tematami ,,bez sensu''.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 znając nika model telefonu i sprawdzając kto kiedy i gdzie będzie w lesie(z postów nie trudno to wywnioskować)mogą zdazyc się czeste oklepywania" ludzików z piszczałkami.myslę ze to głupi pomysł kogoś bez wyobrazni lub .......Pozdrawiam i nie podaję swojego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Co to? Jakieś badanie rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 997 - chyba najbardziej znany telefon do poszukiwaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 co za bzdurny temat. Jeszcze troszke i bedzie: koszule poszukiwaczy, czapki, kalesony i kupa innego badziewia. Co to kogo interesi jaki kto ma nr. telefonu. Kolego a może ty masz jakiś leśny skup komórek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Od numeru telefonu(nie pre paid) do przeszukania domu przez policje to juz krótka droga:)Ten post to chyba żart:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Głupota, czy też KGP organizuje akcję piszczałka"??Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 chodzi pewnie o to że podajesz numer telefonu i.... po kilku dniach masz w domciu nalot panów zpod 997:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Właśnie, komórka to smycz. Jej lokalizacja nie przedstawia żadnych problemów. Przykład:dziewczyna zamierza popełnić samobójstwo. Zamiast listu na do widzenia wysyła sms. Znaleźli ją w ciągu godziny i uratowali. Wszystko to miało miejsce w Pradze. Technologia wszędzie jest ta sama. Do czego można jeszcze wykorzystać komórkę? Wnioski pozostawiam grupowiczom.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 w komorce mozna trzymac niepotrzebne fanty zlom itd,drewno a takze mozna sie w komorce wysr..ć :D hehhepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 no, ja mam bardzo starą komórkę, ale z wrodzonego skompstwa się jej nie pozbywam.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Ludzie!!!!!!!!! Opanowania!!!!!!! Nie zakladajcie tak bzdurnych tematow bo niedlugo zajrze na forum i ujrze temat np. Ulubiona dobranocka poszukiwaczy w dziecinstwie" czy Wplyw rozwoju dmuchawek na Filipinach na przebieg II wojny swiatowej w Polsce". Zanim zalozymy jakis temat wczesniej zastanowmy sie. To taki apel do wszystkich, by na forum nie bylo takiego chlamu jak coraz czesciej powstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Co ciekawe.bocian przegapił wątek?czyżby zawiodła go czujnośc?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 No cos Ty jaca2003. Bocian pierwszy odpowiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 ale nie skasował.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1 Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Oto mój pełny wypas,najnowsza generacja,sat.cyfra itp.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 a ja sie przyzwyczaiłem już do mojej nokii 6310:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 bocian1 a masz w tym cacku GPS?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Zacytuje zimnowojenne hasło: bądź czujny wróg słucha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Ja tam wole tamtamy lub znaki dymne. Gołembie też się sprawdzają:-{) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Głupszego tematu to nie założyłby chyba nawet Jaś Fasola.Oczywiście nie obrażaja Jasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 A ja mam gołebia pocztowego i najzupełniej mi wystarczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.