Sniper 1939 Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Witam!Może są chętni na jakiś wypad na wykopki w Poznaniu ? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Witam kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Jasne... Co prawda nie mam jeszcze sprzętu ale chętnie się przyłączę!!! Gdzie i kiedy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 Witam!Hymm może w piątek lub sobotę, a miejsc specjalnie nie znam, najlepsze to miejsce gdzie ruskie porzucali sprzęt. Można ciekawe rzeczy znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Sniper bez przesady, w Twoich miejscach zawsze wychodzą fanty, jeszcze nigdy z pustymi rękami nie wróciłem.Mam nadzieję że naprawiłeś wykrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 21 Październik 2004 Autor Share Napisano 21 Październik 2004 tak naprawiłem wykrywke :) a co masz czas pokopać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 22 Październik 2004 Autor Share Napisano 22 Październik 2004 W poniedziałek idzemy na wykopki na przedpola fortów Ia i II . Spotkanie o godz. 15.00 przed Fortem Ia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Akurat będę w pracy więc tylko wam pozazdroszczę a tak nawiasem nie mów wszystkim (policji) gdzie będziesz i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Cześć. Podzielcie się info. jak było w okolicy fortów Ia iII.Byłem w piątek w lasku na przedpolu FII ok.2h.rezultaty marne ,2 łuseczki i lotka od pocisku możd. i same śmieci.Szukam nie w tym miejscu albo mam pecha i brak wprawy.może się kiedyś spotkamy i wymienimt doś... Z góry dzięki .. YARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 U nas też marny rezultat. Ćwiczebny pocisk od Flaka, różne części od broni (ale mało...), jakiś guzik, i dolna część pochwy od bagnetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 a i jeszcze saperka Wehrmachtu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 Witam!A może są chętni z Poznania i okolić na założenie jakieś grupy wykopkowej? ;)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baxter12 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Czemu nie ja jestem chetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Ja akurat walczę z drugiej strony miasta, mam miejsce ze sporą ilością łusek (również polskich), różne drobiazgi. Tyle że ostatnio przejeżdżało koło mnie dwóch panów na koniach, ubranych jak znaki ostrzegawcze i z pałkami przy boku, dobrze że okop był głęboki :-)Jakby co to na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Cześć . Można się spotkać i pokopać razem ,pogadać podzielić się info. nie szukałem nigdy w kilku osobowej grupie .Jakieś propozycje? .yard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Witam!W sobotę idzemy rano w okolice Fortu Ia jeśli jest ktoś zainteresowany to na emaila lub gg # 7284307.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toudy Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 chetnie sie przylacze do takowej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej100 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Witam. Panowie przyjmiecie początkującego z Jablem. Połził bym po okolicach Poznania, ale nie bardzo wiem gdzie. Może sie wybiore z wami. Pozdro. Nie mam dost do netu. tel 606694823 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Ja jestem z wrześni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Ja jako poznaniak tez się melduję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hangedman Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Jestem z Poznania! Chętnie poszukam z Wami gdzie kolwiek. Przy fortach tez chodzilem. pare monet, czesci broni, pieczęć. Dajcie znać gdzie i jak to poszukamy w grupie. Grupy-kupy nikt nie ruszy:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 jeśli jest ktoś jeszcze chętny niech napisze na mojego emaila... sniper_1939@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurgal Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Witam! Wsztstkich, gdyż jest to moja pierwsza wypowiedz na tym forum. Jestem z Murowanej Gośliny czyli Poznań i okolice, troche już pokopałem tu i tam. Szukam stałej grupy uderzeniowo wypadowej:). Widze że Poznań jest atrakcyjnym miejscem i warto go przeorać.. choć troszeczke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hangedman Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 lurgal daj znać na maila. Czekam i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 witam. jestem z poznania. jeśli macie jeszcze wolne miejsca w waszej ekipie to byłbym chętny. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.