Frozzer Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 tez mam taka blache, oraz troche wieksza, ciekawe czy to ten sam poligon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 do bodryla i chińczyka......nie zadobrze wam tam na DM...hehehheheja byłem ostatnio i zwątpiłem....co do kanału to fanty szły wtylko z przodu.....mam wrażenie że teren ten jest przeznaczony pod jakąś inwestycję.......może jakiś wspólny wypad .....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Bylismy wczoraj z chinczykiem,szkoda slow:)tylko szpadel i monotonna robota,a co do inwestycji to nie sadze.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 napisy z e skrzyneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Ta najwieksza skrzynia jest chyba na luski z ladunkami miotajacymi do pociskow ppanc (choc zapalnik mi tu nie pasuje wiec moge sie mylic co do rodzaju pociskow) do ciezkiej polowej haubicy wz 18. Kosz wilklinowy na pociski odlamkowe (pewnie 3 szt.)75mm uzbrojone w zapalnik AZ23 nA do haubicy 18. Dluga skrzynka nie wiem na co, ale cos do lekkiej polowej haubicy wz. 16M lub 18M. Zreszta od skrotow sa na forum specjalisci wiec niech oni sie wypowiedza. Sam bardzo chetnie sie dowiem w szczegolach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 P38 znaleziony w starej, drewnianej szopie na wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Witamhehe piszesz że tylko szpadel i monotonna robota......czyli wpakowaliscie sie na głebokośc????Używacie wykrywki czy na oko,może sito????Fakt z wierzczu wszystko już zabrane i to dawnnnnoooo.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 monotonna robota,i wykrywka:)jak narazie sito nie pootrzebne:)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Co do P 38.Jak na szopę, to w niezłym stanie, chyba, że się nie znam albo mam coś z oczami. Tak czy inaczej, gratuluję.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 jak głęboko kopiecie do calaka,na jakiej głebokosci wychodzą fanty?????????jaki macie najlepszy fant z D.M??????/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 a to juz niestety objete jest tajemnica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Większa skrzynka Okejosa - na ładunki miotające do ciężkiej haubicy 15 cm s.F.H.18 ,mniejsza - prawdopodobnie na łuski + ładunki miotające do 10,5 cm le.F.H.18 M. Koszyk wiklinowy na 4 pociski do 7,5 cm le.I.G.18.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 tajemnicą jest objęty najlepszy fant czy głębokosc jesli chodzi o to 2 to jak dlamnie żadna tajemnica,jakiś rok temu kopalismy obóz w okolicy szczecina i najlepsze fanty były na samym dnie cos ok 1 m.ahahhhhhPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 A to moje fanty z dzisiejszej wyprawy. Na fotce brakuje kilkunastu łusek i monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 ...zbliżenie - rązowy" szturm ogólny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 I piękna mosiężna 'za rany' kolegi Marcina - 100% farby i szpilka z zaczepem.Oprócz tego wyszła jeszcze stalowa 'za rany' ,ale słaby stan.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Moje gratulacje bjar na drugi tydzien jade do borow tucholskich pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Gratuluję! i pozdrawiamwons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 My też dziś mie próżnowalim. Wlaśnie zakończyłem czyszczenie tego, co dziś znaleźlim, oczywiście tylko mosiądze, reszta czeka na swoją kolej. Większość mauserków z lat 1935-1940, mosinki 1939, francuz z 1936 i cała reszta. 2 blaszki, jedna bita : Kr.Bkl.A.Stettin 15Może nam go ktoś rozszyfrować??, nam jakoś nie idzie...Kilka zapalniczków DZ -15..., około 20!Do tego garść guziczków z cyferkami, niestety już w domu, więc nie ma ich na skanie. :):) PozdR. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 j\fajne a najfajniesze sa te dziurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Jeśli o tych dziurkach" to do nas, - przecież trzeba pokazać, że to już nie sprawne... bo jeszcze mnie terrorystą zrobią? Pozdr. wons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Dzisiaj, chyba znaleźliśmy miejsce gdzie ruskie niszczyli nadmiar sprzętu. Byliśmy 1,5 godziny, chyba nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.