wars98 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Witam!Kolega Akagi wprowadza w błąd. Nie on nic wspólnego z akcją wydobywczą! Akcja nastąpi wtedy kiedy zakończona zostanie procedura zdobywania pozwoleń oraz obeschną tereny zalewowe.Jak już wcześniej pisałem o terminie wydobycia poinformujemy my (tzn. oksiu, grubas lub wars98) i nikt inny.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Potwierdzam wypowiedź warsa: oksiu, wars98 lub w skromnej osobie ja. Na chwilę obecną nie ma ustalonego terminu wydobycia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 no to mówimy o innym złomie w okolicach. Po prostu.Ciekawe w taim razie co chlopaki ze Świetoszowa bedą wyciagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Przepraszam że spytam - jak to zdanie czytać ????, greps czy cuś tam Nie on nic wspólnego z akcją wydobywczą!"Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Hartmann. Małe przeoczenie. :)Miało być: Nie ma on nic wspólnego z akcją wydobywczą!"A tak na marginesie. To skąd taka informacja o wojakach ze Świętoszowa? Osobiście wątpię by wojsko z Dln. Śląska przysyłało kogoś do roboty w Wielkopolsce.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Hart - pomyliłem jednostki? Jesli tak to przepraszam, ale chyba nie. Piotrusiu - bo tam mają WZT-2 , a poza tym dostali taki rozkaz. Rozkaz rzecz świeta, nawet w polskim wojsku.Więc dostali rozkaz - wydobyć i przewieźć do Poznania.Wiecej napisac nie mogę - zresztą za dużo juz napisałem. papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 No cóż Akagi, ale źle piszesz. :]]]Na wraku trzyma łapkę konserwator zabytków i bez jego zgody nawet WP nic nie może z tym zrobić. :DW CSWL mają WZT-ę i to najnowszą - WZT-3.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 fajnie, tylko co ma piernik do wiatraka - poczekaj póltora tygodnia i wszystko sie okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Nie moge sie powstrzymać...Piotrusiu - jesli chodzi o pozostałości wojenne , wojskowe, militarne Wojsko ma prawo wyciągnąc wszystko co chce, kiedy chce, ba może zamknąć teren i zabronić wejścia pod jakimkolwiek pozorem. I żaden konserwator tu nic nie pomoże. A teraz zagadka dla ciebie - a dlaczego wojsko tak może zrobić?Żeby nie zasmiecac wątku może odpowiedzieć mi na priv. papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 No cóż Akagi jeszcze raz wychodzi na to, że jesteś marnym prawnikiem. To nie czasy PRL. Mamy cywilną kontrolę nad armią i wojsko nie może robić co mu się żywnie podoba. Wojsko nie przeprowadza tam samodzielnej akcji wydobywczej.No chyba, że ktoś chciałby podszyć się pod wojsko - używając sprzętu i mundurów z demobilu, ale wtedy powędruje na długie lata za kratki...Żadnej akcji wydobywczej nie ma - przynajmniej na razie.Reasumując. Mijasz się z prawdą i wprowadzasz ludzi w błąd.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 dzieki za porcje rozrywki od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Yoony. Widzę, że lubisz kabaret. Ja też. :]Dobra,Panie i Panowie. Oksiu, Grubas i ja w związku z całą operacją, którą trzeba przecież doprowadzić do końca, wyłączamy się z tych pyskóweczek. Bawcie się dalej w piaskownicy kochani, byle grzecznie.O wydobyciu i jego wynikach poinformujemy gdy nadejdzie czas.Bez odbioru. Biiiii...Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Ciekawe - czy niewypałów tez wojsko nie może wyciągać bez zgody konserwatora, mimo, że są sprzed 1945 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Grubas - chętnie odpowiedziałbym na twojego maila, ale dostaej zwrotkę, że masz przepełnione konto pocztowe. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m72 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 żebyście się ze szczęścia nie posrali w gacie, z wywlekania tego żelaza z gleby, eeehh szkoda pisać więcej pyskówek" jak ktoś napisał :), ale czekam na foto w dobrym wykonaniu :0 , bo tych z byle idotkamer" to od pyty na różnych forach.Pozdrawiam skryto-infoprzekłamywaczom STANOWCZE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaniołek Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 no i zabiorą londyce" zabawkę i będzie płacz ale jak by londynka" nie tupała, piąstkami nie walila i chisterii nie uprawiała to by jej nie zabrali pozostaje jej jedna rzecz pojechać i pilnować wojskowych w dzien i w nocy by nie powtórzyło się to co juz miało miejsce że jeden rupieć jedzie na wystawe a materiał wyjściowy do remontu przepada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Witam.I co, kolego akagi,byłeś na akcji?Pięęęęęknie chłopaki wyciągali:-)Zdrówka wszystkim życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 ja byłem na Mazurach, dopiero dzis wróciłem, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 No, chłopaki będą mieć z Ciebie teraz używanie kolego Akagi! :]]To gdzie ten StuG? Wojsko jadąc ze Śląska gumę złapało, czy to tylko Ty duby smalone pisałeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Żałuj akagi, że nie byłeś. Ale się działo.Jeśli nie byłeś na miejscu to szybko dzwoń do chłopaków ze Świętoszowa. Może mają materiał filmowy to Ci odstąpią. Ale to juz nie to samo co byc tam na miejscu i widziec te WZ-y w akcji na żywo. ŻAŁUJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 A owszem zadzwonię, zadzwonie.....Tylko nie wiedzę powodu żeby komuś d... zawracać przy niedzieli. Jeżeli nic sie dziło wystarczyło napisać, że nic się nie działo. i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzergrzes2 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Panowie wiem gdzie jest cała Pantera.Oczekuje na na konkretny pomysl co z nią zrobić! i nie jest to jakis wysadzony wrak!!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Złociutki! Tu się nie ma co zastanawiać! Wal do kogo trzeba i tyle! A jak nie wiesz do kogo to wal do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Ja pięknie poproszę o panterkę .Wojskowe Zakłady Remontowe czekają.Jak ma silniczek nie w rozsypce to może pojedzie.Pozdr.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Przecież nikt Ci, kolego akagi, przy niedzieli d... nie zawraca. Czy ktoś Cię zmusił do zaglądania tu dzisiaj? Skoro przy niedzieli nie zawracasz sobie głowy głupotami to co tu dziaj robisz?pancergrzes2: nie zastanawiaj się. Uderzaj śmiało do warsa. Wbrew opiniom jakie krążą na forum nie jest taki straszny. Przynajmniej w dzień. Bo nie wiem co w nocy przy pełni księżyca:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.