Skocz do zawartości

Okolice Konina, Koła, Kłodawy - czy coś tam w ziemi zalega.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Kolega Akagi wprowadza w błąd. Nie on nic wspólnego z akcją wydobywczą!

Akcja nastąpi wtedy kiedy zakończona zostanie procedura
zdobywania pozwoleń oraz obeschną tereny zalewowe.
Jak już wcześniej pisałem o terminie wydobycia poinformujemy my (tzn. oksiu, grubas lub wars98) i nikt inny.
Pozdrawiam
wars98

• Odpowiedzi 416
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Hartmann. Małe przeoczenie. :)
Miało być: Nie ma on nic wspólnego z akcją wydobywczą!"
A tak na marginesie. To skąd taka informacja o wojakach ze Świętoszowa? Osobiście wątpię by wojsko z Dln. Śląska przysyłało kogoś do roboty w Wielkopolsce.
Pozdrawiam
wars98

Hart - pomyliłem jednostki?
Jesli tak to przepraszam, ale chyba nie.

Piotrusiu - bo tam mają WZT-2 , a poza tym dostali taki rozkaz. Rozkaz rzecz świeta, nawet w polskim wojsku.
Więc dostali rozkaz - wydobyć i przewieźć do Poznania.
Wiecej napisac nie mogę - zresztą za dużo juz napisałem.

papa

Nie moge sie powstrzymać...

Piotrusiu - jesli chodzi o pozostałości wojenne , wojskowe, militarne Wojsko ma prawo wyciągnąc wszystko co chce, kiedy chce, ba może zamknąć teren i zabronić wejścia pod jakimkolwiek pozorem. I żaden konserwator tu nic nie pomoże.
A teraz zagadka dla ciebie - a dlaczego wojsko tak może zrobić?
Żeby nie zasmiecac wątku może odpowiedzieć mi na priv.

papa

No cóż Akagi jeszcze raz wychodzi na to, że jesteś marnym prawnikiem.
To nie czasy PRL. Mamy cywilną kontrolę nad armią i wojsko nie może robić co mu się żywnie podoba. Wojsko nie przeprowadza tam samodzielnej akcji wydobywczej.

No chyba, że ktoś chciałby podszyć się pod wojsko - używając sprzętu i mundurów z demobilu, ale wtedy powędruje na długie lata za kratki...

Żadnej akcji wydobywczej nie ma - przynajmniej na razie.
Reasumując. Mijasz się z prawdą i wprowadzasz ludzi w błąd.
Pozdr. wars98

Yoony. Widzę, że lubisz kabaret. Ja też. :]
Dobra,Panie i Panowie. Oksiu, Grubas i ja w związku z całą operacją, którą trzeba przecież doprowadzić do końca, wyłączamy się z tych pyskóweczek. Bawcie się dalej w piaskownicy kochani, byle grzecznie.
O wydobyciu i jego wynikach poinformujemy gdy nadejdzie czas.
Bez odbioru. Biiiii...
Pozdrawiam
wars98

żebyście się ze szczęścia nie posrali w gacie, z wywlekania tego żelaza z gleby, eeehh szkoda pisać więcej pyskówek" jak ktoś napisał :), ale czekam na foto w dobrym wykonaniu :0 , bo tych z byle idotkamer" to od pyty na różnych forach.
Pozdrawiam skryto-infoprzekłamywaczom STANOWCZE NIE!!!

no i zabiorą londyce" zabawkę i będzie płacz ale jak by londynka" nie tupała, piąstkami nie walila i chisterii nie uprawiała to by jej nie zabrali

pozostaje jej jedna rzecz pojechać i pilnować wojskowych
w dzien i w nocy by nie powtórzyło się to co juz miało miejsce że jeden rupieć jedzie na wystawe a materiał wyjściowy do remontu przepada

• 2 weeks later...
Żałuj akagi, że nie byłeś. Ale się działo.Jeśli nie byłeś na miejscu to szybko dzwoń do chłopaków ze Świętoszowa. Może mają materiał filmowy to Ci odstąpią. Ale to juz nie to samo co byc tam na miejscu i widziec te WZ-y w akcji na żywo. ŻAŁUJ!

A owszem zadzwonię, zadzwonie.....
Tylko nie wiedzę powodu żeby komuś d... zawracać przy niedzieli.
Jeżeli nic sie dziło wystarczyło napisać, że nic się nie działo. i tyle.

Przecież nikt Ci, kolego akagi, przy niedzieli d... nie zawraca. Czy ktoś Cię zmusił do zaglądania tu dzisiaj? Skoro przy niedzieli nie zawracasz sobie głowy głupotami to co tu dziaj robisz?
pancergrzes2: nie zastanawiaj się. Uderzaj śmiało do warsa. Wbrew opiniom jakie krążą na forum nie jest taki straszny. Przynajmniej w dzień. Bo nie wiem co w nocy przy pełni księżyca:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie