sanshin Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 http://mundury-historyczne.pl/cennik/4.htmlCo sądzice o tym mundurze?Chce ubrać sobie manekina i mysle nad zakupem tego munduru.Mnie on sie jakoś dziwnie kojarzy z mundurem kominairza:)A co wy o nim sądzice?Co w ogule sądzicie o tych replikach mundurów?Będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat ich mundurów nie tylko pancernych.PzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Niestety mogę ocnieć tylko polską rgatywkę bo na niemczyźnie się nie znam. rogatywka jest STRASZNA!!!! Nie ma nic wspólnego z czymolwiek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 hehehea ostatniej fotce facet ma założoną odwrotnie furażerke - tyłem do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 czyli jednym słowem nie warto u nich kupować mundurów.chyba zdobęde jakos wykroje tych mundurów i zamówie u krawca na miarę.A propos czy nie ma ktos jakiegoś linka z wykroajmi do niemieckich mundórów bądź samych wkrojów?Będe wdzieczny za info.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 niestety nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 www.mundury-historyczne.pl mówicie? To ja mam zagadkę. Właśnie otrzymałem z tej firmy zamówioną przesyłkę. Jak myślicie co to jest?Odpowiedź podam za parę dni. Jak sam się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Siakaś czapeczka...? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Oooo, jaka fajna czapeczka wędkarska :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 moze to miała być bandytka SS :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Nie przejmuj się, troszkę ją podrasujesz i będzie ok (najlepiej dać psu do zabawy), he he.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 z całej strony MH najlepsi są modele prezentujący mundury. Gdyby Niemcy mieli takich dziarskich wojaków to Rydz-Śmigły przejechałby 10 września na białym koniu po Unter Den Linden w Berlinie. BożeszTyMój może ja lepiej czaju naparzę i kulebiaków nalepię....... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 ten gruby jest dobry... dzielny wojak szwejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 mój ulubiony to ten po prawej na głównej stronie. Istny Gapcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 jesteśta fstrentni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 my jesteśmy wstrętni? ;-) raczej chłopaki wyglądają jak Kapela Czerniakowska! kuż lepiej było założyć szatki na manekiny, a nie brać statystów z Kabaretu Starszych Panów. Sami sobie zrobili antyreklamę, a furażerka ył do przodu" to już hicior. Przypomina mi się dowcip..jaki kraj, taki i zamach terrorystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Tyle ze to juz było obśmiane pól roku temu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 Kapela Czerniakowska" :) Super prezentuje się na tle śniegu żołnierz" w mundurze tropikalnym :) Spotkać taki oddział w lesie, to musi byc szok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 Jak patrze na to zdjęcie to widze tak od lewej:Rolnik, kominiaż, facet w gajerku, wędkarz hehehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 to jest komedia naprawdę ale skąd brać wykroje jeśli ktoś ma jakiś link to niech go poda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 może zdjąć z oryginałów?? Nie podjał bym się robienia jakiejkolwiek repliki nie mając w ręku oryginału... dlatego nikt sobie nie szyje ot tak, tylko robią to PROFESJONALNE firmy (mam na myśli że tak jest za granicą :-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Wykroje napewno są, tylko że mają je ludzie i instytucje które zajmują się szyciem kopi mundurów, szyją je za kase więc nie sądze aby chcieli się z kimkolwiek podzielić tymi wykrojami bo to oznacza dla nich mniej klijentów. mniej klijentów = mniej kasy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Pusty śmiech mnie bierze...Kupiłem tam swego czasu pokrowiec na saperke, fakt, że pewnie nie przez tą firme robiony, ale ładny i cena przystępna. Wyrobów broniopodobnych (odlewy) nie skomentuje...Słuchajcie, firma wyszła do ludzi, ma strone i prezentuje wyroby a czy widział ktoś katgalog albo cennik H. C. na necie? Nie. Ten kto się najbardziej wystawia zbiera baty. Przykład czapki uwidacznia, że jeszcze długa droga do dobrego poziomu przed tą firmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Przykład czapki nie wiadomo co uwidacznia bo dostałem ją zamiast odlewu polskiego mausera, nie powien na razie za ile. A gość przestał odbierać telefony i odpisywać na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Dobrze, że jak kupuję w warzywniaku kapustę to mi kobieta salcesonu nie daje... :) Przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Ale jaja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.