Skocz do zawartości

co sądzicie o mundurze pancernym z mundury-historyczne?

Rekomendowane odpowiedzi

http://mundury-historyczne.pl/cennik/4.html
Co sądzice o tym mundurze?Chce ubrać sobie manekina i mysle nad zakupem tego munduru.Mnie on sie jakoś dziwnie kojarzy z mundurem kominairza:)A co wy o nim sądzice?Co w ogule sądzicie o tych replikach mundurów?Będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat ich mundurów nie tylko pancernych.

Pzdr

Sanshin

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
czyli jednym słowem nie warto u nich kupować mundurów.chyba zdobęde jakos wykroje tych mundurów i zamówie u krawca na miarę.A propos czy nie ma ktos jakiegoś linka z wykroajmi do niemieckich mundórów bądź samych wkrojów?Będe wdzieczny za info.

pzdr

Sanshin

www.mundury-historyczne.pl mówicie? To ja mam zagadkę. Właśnie otrzymałem z tej firmy zamówioną przesyłkę. Jak myślicie co to jest?
Odpowiedź podam za parę dni. Jak sam się dowiem.

z całej strony MH najlepsi są modele prezentujący mundury. Gdyby Niemcy mieli takich dziarskich wojaków to Rydz-Śmigły przejechałby 10 września na białym koniu po Unter Den Linden w Berlinie. BożeszTyMój może ja lepiej czaju naparzę i kulebiaków nalepię....... Pozdrawiam

my jesteśmy wstrętni? ;-) raczej chłopaki wyglądają jak Kapela Czerniakowska! kuż lepiej było założyć szatki na manekiny, a nie brać statystów z Kabaretu Starszych Panów. Sami sobie zrobili antyreklamę, a furażerka ył do przodu" to już hicior. Przypomina mi się dowcip..jaki kraj, taki i zamach terrorystyczny.

Wykroje napewno są, tylko że mają je ludzie i instytucje które zajmują się szyciem kopi mundurów, szyją je za kase więc nie sądze aby chcieli się z kimkolwiek podzielić tymi wykrojami bo to oznacza dla nich mniej klijentów. mniej klijentów = mniej kasy
pozdr

Pusty śmiech mnie bierze...
Kupiłem tam swego czasu pokrowiec na saperke, fakt, że pewnie nie przez tą firme robiony, ale ładny i cena przystępna. Wyrobów broniopodobnych (odlewy) nie skomentuje...

Słuchajcie, firma wyszła do ludzi, ma strone i prezentuje wyroby a czy widział ktoś katgalog albo cennik H. C. na necie? Nie.
Ten kto się najbardziej wystawia zbiera baty.
Przykład czapki uwidacznia, że jeszcze długa droga do dobrego poziomu przed tą firmą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie