Skocz do zawartości

Serwer ftp

turtur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Do autora tego postu.Czy nie widzisz ile osób jest zainteresowanych tym serwerem,a ile osób jeszcze chce poznac jego adres.Nie ukrywam że jestem w tym gronie.A ty robisz z tego tajemnice nie wiem jaką.Śmiesznie to wygląda jak co odpowiedź ktos dopisuje jeszcze ja,jeszcze ja.Przestań robić z tego tajemnice i podaj konkretne namiary chyba ze to metoda na to ,aby inni do Ciebie pisali na skrzynke,co pewnie nie zdarza sie codziennie.
Tak więc bądż tak wyrozumiały i wyjdź na zainteresowanie innych tym linkiem
Napisano
1. To Jego sprawa czy da publicznie czy nie (w końcu i tak robi to za free :-) może ma jakies ograniczenie useów??)
2. Co do dopisywanych postów... to khmmm chyba powinno iść na priv do autora, w końcu dlaczego autor ma się fatygować i zbierać te wszystkie mejle z tematu :-) W końcu komu tu zależy :-D

pzdr all
Napisano
Witam,

przeslalem juz adres serwera do Was, aczkolwiek jeszcze nie do wszystkich (jestem w biurze, wiec musze troszke popracowac).
Co do tego, by podac adres IP na forum - odpada, czasami ktos moze tu zajrzec (czyt. szef) i bedzie kiepsko.
Nie gwarantuje zawrotnej predkosci, ale zawsze cos sie wyciagnie.
Chcialem podziekowac Wachmistrzowi za szczere poparcie mojej iniciatywy.

Pozdrawiam
Artur

Ps. w trakcie dnia postaram sie przeslac IP do wszystkich
Napisano
Witam, czy ja też mogę poprosić?
Pozdrawiam serdecznie.
Napisano
ja też poprosze. i przy okazji moze coś wrzuce :)
sl3@wp.pl
Napisano
ja też poprosze. i przy okazji moze coś wrzuce :)
sl3@wp.pl
Napisano
witam,

przepraszam za to, ze nie przeslalem adresu IP do wszytkich i nie podalem go na forum (czytajciem moj post powyzej), ale naprawde pracuje i chwilami nie mam czasu , by wyslac go do wszystkich.
Mam ogromna prosbe - piszcie na moj e-mail - bedzie latwiej mi odpowiadac.

Pozdrawiam
turur

ps. sciagacie duzo, ale jeszcze nikt nic nie dozucil oprocz Grendela. Pamietajcie wymiana dziala w obie strony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie