Grendel Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Hieh...Towarzystwo sie zainteresowalo;o)UbawionyGrendel
Grendel Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Dodam jeszcze ze dwa Wochenschau'y, ale w ciut pozniejszym terminie.PozdrowieniaGrendel
prezesszczepan Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 ja również proszę :-)prezesszczepan@poczta.onet.pl
fiku Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 I ja też bym prosił o klucz do tej skarbnicy.pkrzysz@zeork.com.pl
Ja Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Jak wszyscy to i ja :D nie chce zostać sam ;)milczar3@op.pl
april Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 I ja proszę o namiary. Mój adres: dariusz_kwiecien1@op.plPozdrawiam, April
nosfer3 Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Do autora tego postu.Czy nie widzisz ile osób jest zainteresowanych tym serwerem,a ile osób jeszcze chce poznac jego adres.Nie ukrywam że jestem w tym gronie.A ty robisz z tego tajemnice nie wiem jaką.Śmiesznie to wygląda jak co odpowiedź ktos dopisuje jeszcze ja,jeszcze ja.Przestań robić z tego tajemnice i podaj konkretne namiary chyba ze to metoda na to ,aby inni do Ciebie pisali na skrzynke,co pewnie nie zdarza sie codziennie.Tak więc bądż tak wyrozumiały i wyjdź na zainteresowanie innych tym linkiem
michał ł Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 1. To Jego sprawa czy da publicznie czy nie (w końcu i tak robi to za free :-) może ma jakies ograniczenie useów??)2. Co do dopisywanych postów... to khmmm chyba powinno iść na priv do autora, w końcu dlaczego autor ma się fatygować i zbierać te wszystkie mejle z tematu :-) W końcu komu tu zależy :-Dpzdr all
turtur Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 Witam,przeslalem juz adres serwera do Was, aczkolwiek jeszcze nie do wszystkich (jestem w biurze, wiec musze troszke popracowac).Co do tego, by podac adres IP na forum - odpada, czasami ktos moze tu zajrzec (czyt. szef) i bedzie kiepsko.Nie gwarantuje zawrotnej predkosci, ale zawsze cos sie wyciagnie.Chcialem podziekowac Wachmistrzowi za szczere poparcie mojej iniciatywy.PozdrawiamArturPs. w trakcie dnia postaram sie przeslac IP do wszystkich
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Czy tez mógłbym prosić?---> bjarrsbcrew@poczta.onet.plZ góry dziękuję!pozdrawiam
PSJ Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Witam, ja tyż poproszę, a może coś wniosę...pozdrawiam
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Witam, czy ja też mogę poprosić?Pozdrawiam serdecznie.
mac Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Mac przyłącza się do prośby o namiary.Z góry dzięki.
dakkar1 Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Ja też się uśmiechnę o ten namiarPzdr i dziękiDakkar1
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 ja też poprosze. i przy okazji moze coś wrzuce :)sl3@wp.pl
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 ja też poprosze. i przy okazji moze coś wrzuce :)sl3@wp.pl
turtur Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 witam,przepraszam za to, ze nie przeslalem adresu IP do wszytkich i nie podalem go na forum (czytajciem moj post powyzej), ale naprawde pracuje i chwilami nie mam czasu , by wyslac go do wszystkich. Mam ogromna prosbe - piszcie na moj e-mail - bedzie latwiej mi odpowiadac.Pozdrawiamtururps. sciagacie duzo, ale jeszcze nikt nic nie dozucil oprocz Grendela. Pamietajcie wymiana dziala w obie strony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.