Skocz do zawartości

znalazłem MFG-42

Gość wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ludzie!!!Proszę o pomoc!!. Dziś skończyłem 21 lat. Jestem właśnie u qmpla Wypiłem jedno piwo(wiecie urodzinki, te sprawy trzeba zaszaleć :D ). Boże, ale mam faze. I teraz nie wiem jak mam wrócić do domu. Strasznie boje się mojej Mamy, obiecałem że wróce o 22, o piciu wogóle nie było mowy. Jak teraz się pokaże w domu w takim stanie to będe miał szlaban na telewizje i wychodzenie do kolegów na 2 tygodnie. Tak było 3 miesiące temu gdy wróciłem z urodzin mojej kolezanki. Wypiłem najwięcej bronxów, półtora butelki(znaczy jedna cała i troche drugiej. Uwiierzycie!! Mocno kwasiło mnie to piwo, musiałem rozcieńczać jakimś soczkiem bo by nie dało rady. Ale i tak tego wieczoru byłem na ustach wszystkich. Pamiętam jak przechylałem ostatnie łyki piwa wszyscy skandowali moje imie, czułem się jak bohater. Półtora piwa to rekord naszej paczki. Nikt tylke nigdy nie wypił na naszych bibach. Byłem z tego dumny. Miałem ogromną faze, ale wróciłem do domu. Później nie mogłem oglądać telewizji, nawet nie było wyjątków na oglądanie M jak Miłość. Wiem ze mam 21 lat i coś takiego się niezdarza ale taki juz jestem. Teraz nie wiem co zrobić, czy zostać u kolegi na noc(wcześniej oczywiście uprzedze telefonicznie Mamcie)czy pójść do domu w tym stanie?? Ludzie poradźcie prosze. Prosze się spieszyc bo jak wróce po 12 i wszystkich zbudze to będe miał nieprzyjemności. Czekam. Doradźcie mi!!!
Napisano
No cóż, jak to w tym powiedzeniu: yło nas ośmiu i pół piwa , co było dalej , nie pamiętam". Chyba pomylił forum.
Swoją drogą jestem za logowaniem.
Pozdrawiam
Napisano
Panowie przestańcie już dziamgolić! Od pewnego czasu jakiś prowokator zabawia się puszczaniem takich nonsensownych postów, zapewne dlatego, że strasznie go irytuje brak rejestrowania. A wy dokładnie mówicie to co chce usłyszeć.
Fajnie tak pozawlać sobą manipulować?

Może to któryś z was?

[nie chciałem urazić, zaśmiecić itp.][co złego to nie ja]
Napisano
Ludzie miejcie litosc! Czlowiek zwierza sie ze swojego problemu a wy do niego tak z grubej rury". Inna sprawa, ze trudno mu pomoc...
Moze pomoze jakis link do stronki AA, ktos ma cos takiego?
Napisano
Nie no bez przesady. Widać, że to żart jakiegoś dowcipnisia. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że po 1,5 piwa koles nie moze sie trzymać na nogach i to mając 21 lat. I jeszcze ta mamusia... :)
Napisano
zelig - ok, niech bedzie ze to prowakator w iscie przewrotny sposob stara sie wprowadzic ten element zycia forum.
Ale co stoi naprzeciw temu by mozna bylo korzystac z forum (tworzyc posty) w ramach logowania oraz w wersji przeciwnej ale z drobnym elementem - widocznym IP takiego uzytkownika?
Przykladow w sieci tej metody az nadto, tam sie sprawdzaja, a zatem warto przetestowane rozwiazania przeszczepiac na grunt forum O".
Kazdy wowczas bedzie mial wybor: logowanie - pelna tajemnicznosc + pelna funkcjonalnosc, brak logowania - niepelna tajemnoczsc + pelna funkcjonalnosc.

Napisano
http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=21348&t=21348
Napisano
Ale po co? Przecież to Sawiak Karol, a nie żaden anonim...
Po raz tysięczny tłumaczę: jeśli komuś to przeszkadza, to może olewać tego typu zwierzenia. Jednego taki post zdenerwuje, innego nie.
Co do widocznego IP, to co to właściwie zmieni? To tylko inny gatunek ksywy - w formie cyferek i kropek. Wg. mnie to nic nie da. Poza tym większość ma zmienne IP.

otworzyć nawias - cześć Pomsee! - zamknąć nawias
Napisano
zelig pisze do ciebie na GG (mam nadziejeze do ciebie) co prawda pisze z konta zarejestrowanego na kogos innego ale daj znac. Niezrazaj sie statusem niedostepnym ja tak naprawde jestem inkoguto" znaczy ukrywam sie :)
Napisano
Witam Towarzysze.Chciałem zobaczyc jak zareagujecie.Prawdę mówiac niezły mam ubaw czytajac odpowiedzi na mój post, normalnie burza w szklance wody ;-) ,życzę dalszej miłej zabawy.Karol
Napisano
loguję się, może jeszcze jedna historia? jak ktoś chce to wymyślę jakąś korbę, pozdrawiam ,życzę więcej poczucia humoru
Napisano
Jeszcze login wilku" jest do wzięcia. Kto pierwszy ten lepszy.

(I można z Wolffem - jak sugerował kolega powyżej - zmontować watahę...) (werwatahę)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie