tomislaw1 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 19 ni mniej ni wiecej:) na wlasnym sprzecie smigam juz od okolo 5 lat. Okolice Świnoujścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monolog Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Za miesiąc 23. Dopiero zaczynam. Pierwszy wykrywacz kupiłem pod koniec lutego b.r. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aguś Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Dzien dobry.24 latka,w temacie 2 lata.Wykrywacz od tego sezonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimek Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 45 i nadal mnie to kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 29 lat i 10kg złomu dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wercyngetoryks Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 32 lata :) Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeg4x4 Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Witam23 lata, wykrywacz od zimy tego roku:), Uaz od 1999 i potem Gaz 69 od 2003 zakręcony poszukiwaniami od dziecka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 to ja sie tez pochwale :P - 19:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 20 latek uderzy w Grudniu po południu. Jestem zdziwiony ze wiekszośc jest w młodym wieku . Gdzie ci starzy wyjadacze" co to muzea w damach mają i co zaczynali jak jeszcze niemcy w planach wojny nie mieli !pozdrawiamWinchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debogora Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 36 lat,piąty sezon z wykrywką i cały czas się rozkręcam.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuklb Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 37 i coraz wiecej doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 A mi 17 stuknęło w tym roku. Tym tematem interesuje się od kiedy pamiętam. Śmigam sobie pomiędzy Koszalinem i Kołobrzegiem. A sprzęt profesjonalny będzie za jakieś 2 - 3 miesiące. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 31 lat, w terenie od 2 sezonów, a zainteresowania odkąd pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 3 więcej od wieku Chrystusowego zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 WITAM.wiek 28 lat juz jako dziecko miałem kilka bagnetów,z wykrywką od 14 roku zyciaPOZDRAWIAMrudolf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 31 lat,z wykrywką od roku,zainteresowanie militariami od 8-9roku życia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 16, na forum juz 3 lata... ale ostatnio malo aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 od razu było widać ,że się wakacje skończyły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 CHYBA JESTEM PRADZIADKIEM MAM 49 LAT I MNIE TO BARDZO RAJCUJE,WYKRYWKE MAM OD 12 LAT ALE TAK OD 5 LAT BAWIE SIE INTENSYWNIEJ.POZDRAWIAM MLODZIEZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 32, ale żaden ze mnie eksplorator, raczej miłośnik historii II RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Witam Ja mam 20 lat Interesuje sie tym od kad pamietam a tak na powaznie to od jakis 4-5lat wykrywki jeszcze nie mam ale to tylko kwestia czasu mysle ze na wiosne juz wyrusze odkrywac nieznane...narazie bieram informacje od ludzi ktorzy jeszcze zyja.PozdawiamP.S SYLSTERMlodziez pozdrawia weteranow pikaczki i saperki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 A ja mam ponad 500 lat i nadal interesuję się wykopkami. No cóż. Kiedyś byłem górnikiem w Wieliczce, więc ciężko pozbyć się swoich nawyków! A zaczynałem od roli pokutnika (to taki z ogniem na kiju do wypalania metanu), no ale potem awansowałem na koniszego tj. oprowadzałem konia za uzdę wkoło młyna podającego sól na górę, ale potem znów awansowałem (miałem fart co nie?) i w końcu dostałem swój kilof :) Dzisiaj mam swoje pi i nie szukam już soli, a raczej metali i to jest mój kolejny awans :) A po co tu jestem z wami? Sam się czasem zastanawiam :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja mam 14 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getton Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 14 lat? Piękny wiek :)To jesteś starszy o rok od mojego syna. Co daje ci to forum? Mam nadzieję że dowiedziałeś się z niego wielu mądrych rzeczy i bombek nie kopiesz :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 ja już 12 latek skończyłam, szukam od roku pozdrawiam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.