Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam
23 lata, wykrywacz od zimy tego roku:), Uaz od 1999 i potem Gaz 69 od 2003 zakręcony poszukiwaniami od dziecka :)
Pozdrawiam
Napisano
20 latek uderzy w Grudniu po południu. Jestem zdziwiony ze wiekszośc jest w młodym wieku . Gdzie ci starzy wyjadacze" co to muzea w damach mają i co zaczynali jak jeszcze niemcy w planach wojny nie mieli !

pozdrawiam
Winchester
  • 1 year later...
Napisano
A mi 17 stuknęło w tym roku. Tym tematem interesuje się od kiedy pamiętam. Śmigam sobie pomiędzy Koszalinem i Kołobrzegiem. A sprzęt profesjonalny będzie za jakieś 2 - 3 miesiące.

Pozdr.
Napisano
CHYBA JESTEM PRADZIADKIEM MAM 49 LAT I MNIE TO BARDZO RAJCUJE,WYKRYWKE MAM OD 12 LAT ALE TAK OD 5 LAT BAWIE SIE INTENSYWNIEJ.POZDRAWIAM MLODZIEZ.
Napisano
Witam
Ja mam 20 lat
Interesuje sie tym od kad pamietam a tak na powaznie to od jakis 4-5lat wykrywki jeszcze nie mam ale to tylko kwestia czasu mysle ze na wiosne juz wyrusze odkrywac nieznane...
narazie bieram informacje od ludzi ktorzy jeszcze zyja.
Pozdawiam
P.S
SYLSTER
Mlodziez pozdrawia weteranow pikaczki i saperki
Napisano
A ja mam ponad 500 lat i nadal interesuję się wykopkami. No cóż. Kiedyś byłem górnikiem w Wieliczce, więc ciężko pozbyć się swoich nawyków! A zaczynałem od roli pokutnika (to taki z ogniem na kiju do wypalania metanu), no ale potem awansowałem na koniszego tj. oprowadzałem konia za uzdę wkoło młyna podającego sól na górę, ale potem znów awansowałem (miałem fart co nie?) i w końcu dostałem swój kilof :) Dzisiaj mam swoje pi i nie szukam już soli, a raczej metali i to jest mój kolejny awans :) A po co tu jestem z wami? Sam się czasem zastanawiam :))))
Napisano
14 lat? Piękny wiek :)
To jesteś starszy o rok od mojego syna. Co daje ci to forum? Mam nadzieję że dowiedziałeś się z niego wielu mądrych rzeczy i bombek nie kopiesz :)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie