GIWEROLOG_16 Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Co to za klamerka?? ta zaznaczona chociarz możecie mi też pomóc przy tej poniżej zaznaczonej... Nigdzie nie mogę znaleźć info?? Myślałem że to post schutz ale jednak nie... :( Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczkas Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 WitamKlamra strażników miejskich (dość rzadka-przeważnie są stalowe),druga to oczywiście oficerska SS.Proszę o więcej takich zagadek to postaram się pomóc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Wrzuć może lepszą fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 A to guziczek do pokazanej klamerkiplus opis : iviluniform / Deutschland / REICHSVERBAND DES BEWACHUNGSGEWERBES E.V. BERLINgelb 25mm"pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ...2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ...3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Co to za klamerka?? ta zaznaczona chociarz możecie mi też pomóc przy tej poniżej zaznaczonej... Nigdzie nie mogę znaleźć info?? Myślałem że to post schutz ale jednak nie... :( Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 dziękuję Bardzo !!! Za wspaniałą pomoc!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 u góry napis BEICHSEN REITSVERBANDz lewej ścianki DES DEUTSCHENz prawej ścianki E.V BERLINna dole BEWACHUNGSBEWERBESSygnowana GES. GESCH (CTH) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 TO jest za-bista pomoc... Dziękuję a jednak na tym forum są extra specjaliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Ta okrągła poniżej zaznaczonej to klamra stosowana przez policję municypalną (straż miejską) do końca I wojny.Nie za bardzo ją widać. Jeśli jest tam orzeł śląski - to Śląsk. Są też inne wersje: brandenburska, pomorska itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 A ta klamerka?? Może wiecie co to za klamerka?? Bo SS-tamtą nie możecie sopie poradzić?? Szukałem ale nie wiem... Znajduje dużo takich ciekawostek... Niestety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ta pierwsza to nie mam pojecia co to za cudo, druga to oficerska SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 dzięki Frozz :) a nie wiesz może na jakie forum to wrzucić aby rozwikłać tę tajemnicę?? Bo nurtuje mnie od czasu gdy wróciłem z nią w plecaku... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
GIWEROLOG_16
Co to za klamerka?? ta zaznaczona chociarz możecie mi też pomóc przy tej poniżej zaznaczonej... Nigdzie nie mogę znaleźć info?? Myślałem że to post schutz ale jednak nie... :( Pomocy
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.