Skocz do zawartości

Zdjęcia TKS

muslim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
panowie czy to kolorowe zdjecie jakies 2 posty wyzej oto jest tkas z kubinki ??? bo jesli tak to chyba został przemalowany bo ostatnio był oliwkowozielony przynajmniej takie mam zdjecie :-)

pozdrawiam

Schrek
Napisano
tyy panowe dwuja dla mnie poprostu miałem takie nie wyrazne zdjecie teraz jak sie przpatrzyłem to faktycznie ma kamuflaz ;/

Schrek
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam!!!
Po dlogiej przerwie pojawila sie fotka Tks na Ebay.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6112838694&rd=1

Prosil bym o wklejenie.

Pzd.
sten
Napisano
Jotes,
Byles szybszy;o)Hieh...
A fotka rzeczywiscie ladna i nie jestem zbyt szczesliwy, ze znalazla sie tutaj przed zakonczeniem aukcji:(
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Przesadzasz. Jakoś nie zauważyłem, żeby wstawianie zdjęć na tym forum nakręcało specjalnie licytację. A w szczególnych przypadkach i tak się można porozumieć :-)

Pzdr,

jotes
Napisano
Jotes,
Nie przesadzam.
Ci najpowazniejsi licytatorzy i tak dosc uwaznie skanuja e-bay, to fakt.Ale zdarzalo mi sie przegrac licytacje ostatniej chwili z osobami, ktore zapragnely miec zdjecie zobaczywszy je na tym forum.O niepotrzebnym nakrecaniu cen nie wspomne.
Dlatego nie jestem nadzwyczaj szczesliwy, gdy znajduje tutaj linki do zdjec, ktorych kupnm jestem zainteresowany...
Pozdrowienia
Grendel
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie