micholek Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Lvivske Lvivske i jeszcze raz Lvivske :) premium moze byc rowniez lager
Hunter 85 Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Jako zym z gór to ino Tatra wartko w gardło spływo, a potym to wsycko mozna, HEJ!!!!http://www.youtube.com/watch?v=BckNFFL5Gl4
karpik Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Bossssssman- świeże popłuczyny wspomagane technicznym dwutlenkiem. Wierność trzeba zachować bo celibat odpada:)
Kamiljan Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 piwo w puszcze ma wiele gorszy smak dlatego preferuje tylko i wyłącznie bootle, jest jedno piwo, które powinniście spróbowac - NATURALNE, NIEPASTERYZOWANE, NIEFILTROWANE, piwo supersmaczne no i mocne, bez zgagi, smrodu...
Zenit Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Heineken,Zywiec,Lech,Kozlak,czasami wspomagam się Tigerem ale to przy długich spacerach.
michal16 Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Cześć. To co pije połowa Lublina - Oczywiście Perełka :)Pozdrawiam
Hebda Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Właśnie wróciłem z roboty,wysiadłem z pociągu i zacząłem maszerować w strone domu.....100metrów ad stacja zaczepił mnie jakiś facetkoło 50lat,waliło od niego wódą jak z gorzelnii prosi mnie bym poszedł do nocnego-koło stacjiwięc 100m się bym musiał wrócić.alemówi mi że on nie dojdzie bo coś,daje mi 3dychy i prosi by mu kupić 4browary i fajki....a ja-że mam dobre serce(kalwaria-telefon) się zgodziłem polazłem do nocnego,a dziadek co tam w nocy zawsze jest to stary znajomyi na wejsciu się pyta jak tam kiedy w las idejakiś gościu w moim wieku się zainteresował w las"tj cowięc mu mówie że z wykrywkąa on że on też:Dz kanarkiempogadaliśmy z 5minut o wykopkach,wymieniliśmy sie numeramikupiłem te 4piwa i fajki dla tamtego pijokawracam te 100m a dziada nie ma!!!!!!odczekałem 15minut-wypaliłem fajkaPogadałem z tym typkiem bo szedł w tą samą stronea dziada nie ma!!!!więc mam 4ry piwa i paczke fajek i 10zł reszty:D:D:D:D:D:Dkoniec storypomyłka--2piwa bo dwa dałem tamtemu:D od kanarkaKurde,w najlepszej wierze i myśląc o dobrym uczynku polazłem kupić te browary...a gościu zniknał przez te10min:DZarobiłem:D ale gdybym nie polazł za prośbą tego pijaczyny to bym nie poznał tego od kanarka:Da powiedział mi gdzie trafiał całe pestki pistoletowe wojennePOLSKIEopisał miejscewiem gdzie bo często tam bywałemale nie chciało mi się nigdy tam kopać bo sporo smieci się tam walaAle z odwilżą się tam pojawie:)Paweł,idziesz ze mną?:D
Hebda Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 niestety prosił o królewskie więc je kupiłem.wg mnie to straszne szczyny a nie piwo ale trudno..takie też się wypije:)
pawel888 Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Heh teraz nie ide, za dużo śniegu:)A zgodnie z tematem za piwem nie przepadam.Jak juz to Lech<pozdro
Hebda Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 dobra dobraza piwem nie przepadam" czyli rozumiem że tamto szkło pod bramą to po soku było? (oczywiście sok jako popita po wódzi)
pawel888 Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 Nikt mnie z tą butelką nie złapał.Butla była pod Desperadosie którego wogóle nie lubie:)A sok sie kupuje w kartonie:)<pozdro
zimmermann Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 Tylko Żywiec. Kiedyś było jeszcze EB ale się niestety skończyło.
Kamiljan Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 EB jest nadal tylko w specjalistycznych sklepach, produkują je na eksport
ar35 Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 I ktoś kto wali specyały pt.Mamrotex mówi o szczynach :) Według mnie Zygmuś przy jabolu to Napoleon, który mimo że nie musi wszystkim smakować jest trunkiem szlachetnym :)Ale o gustach się nie dyskutuje...:)
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 każda miejscowość,region ma swoje regionalne jabcoki,piwa też się to tyczy.ale znam kilka osób co grzmoci tylko królewskie bo jest za legią..żałosne,wiem,ciekawe czy gdyby w butelce było płynne g to też by pili bo legia itp głupoty.Piłem pije i będe pił piwo,choć ogólnie mi nie smakuje,wole winoale królewskie kupiłbym tylko wtedy jakbym nie miał pieniędzy na lepsze,albo w sklepie nie było innego browaru:)
ar35 Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 Wiesz Hebda , gdybym rozpatrywał które piwo pić ,a które nie , bo Królewskie to Legia , Lech czy Warka to Lech ,a Tyskie -Wisła, to musiał bym miec jeszcze bardziej nierówno pod sufitem niż mam :) Ale jestem człowiekiem na tyle rozumnym ze wiem iż suma jaką browar płaci za miejsce na koszulce jest ściśle określona w umowie sponsorskiej , i nie ma wpływu fakt ile piwa danej marki zostanie wypite , i to że ktoś pije Warkę dofinansowuje Lecha.Absurd. Fakt kibicuje Legii , ale gdybym zwracał uwagę na takie rzeczy to pił bym piwo LEGION , na którym znajduje się logo SKLW, i jak piszą na butli jest to piwo kibica LEGII WARSZAWA :)
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 ar35,źle zrozumiałes..chodzi o to że nie lubie piwa królewskie"po prostu mi nie smakuje(co nie znaczy że jak ktoś stawia to nie wypije:)) reszta to tylko moje doświadczenie że kilka osób które znam uważa że skoro jest za legią to musi pić królewskie co dla mnie tak jak i dla Ciebie jest idiotyzmem ale na pradze nie znajdziesz dresa pijącego coś innego niż K :)nie wiem,może z butelek najlepsze tulipany na zadyme wychodzą:)kończe już majora:) całkiem niezły,szczególnie część z gettem:)pozdro
danieloff Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 Królewskie już od dawna nie jest warszawskim" piwem, leją je w Warce, od kiedy został zamknięty browar na Grzybowskiej. Jego związek z Warszawą czy Legią to tylko chwyt marketingowy. O ile picie prawdziwie lubelskiej Perełki mojej ukochanej można uznać za patriotyzm lokalny", o tyle Warszawiacy w zasadzie swojego piwa już nie mają.
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 hmm,w sumie racja..pamiętam jak zamknęli grzybowską,łaziłem tam po opuszczonych:)z piwa to jeszcze perła i piast wrocławski jest dobry:)ewentualnie śląskie mocne:)
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 niedługo śląskie mocne znów sie poleje i znów puszki zapełnia kubły:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.