bagnet posiada skrzyżowane klucze, napis jest niewyraźny, znak z boku również (korozja). bagnet jednak wyraźnie jest węższy przy rękojeści i szerszy przy końcu (przypomina maczetę). pomimo korozji widać nawet szlif i resztki oksydy? (nie jest to farba) pomimo ksiażek nie jestem w stanie rozpoznać co to za bagnet, a tym bardziej wojsko i producenta :(
na zdjęciu opisałem napis (?) w nawiasie jest podana przypuszczalna litera, ?-nie oznacza ilości liter/cyfr/znaków a jedynie miejsce ogólnego napisu.
Pytanie
wader
bagnet posiada skrzyżowane klucze, napis jest niewyraźny, znak z boku również (korozja).
bagnet jednak wyraźnie jest węższy przy rękojeści i szerszy przy końcu (przypomina maczetę).
pomimo korozji widać nawet szlif i resztki oksydy? (nie jest to farba)
pomimo ksiażek nie jestem w stanie rozpoznać co to za bagnet, a tym bardziej wojsko i producenta :(
na zdjęciu opisałem napis (?) w nawiasie jest podana przypuszczalna litera, ?-nie oznacza ilości liter/cyfr/znaków a jedynie miejsce ogólnego napisu.
z góry dziękuję za pomoc.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.