Bocian Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Pyskówki ok, opowieści dziwnej treści ok, ale nie będzie tu tolerowane ani takie słownictwo ani takie zachowanie.Pan 122 otrzymuje w prezencie bana.mój adres: bocian@odkrywca-online.comZapraszam go do dyskusji na priv.
karabin70 Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Witam.Proszę wziąść po uwagę, że z jednego komputera mogą wypowiadać się osoby pod różnymi ickami".Tak jest np. w moim przypadku (ja i żona).Dodam,że posiadamy te same adresy.Wiele razy na forum byliśmy wprowadzani w błąd.Niektóre sprawy zostały wyjaśnione dzięki osobom które pisały anonimowo. Pozdrawiam Andrzej.
jack61 Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Kolego Karabin nikt nie wyklucza mozliwości pisania na jednym komputerze / przykladem moze być kawiarenka internetowa lub jakiś wspolny kom. np. w akademiku / ale stawiam pytanie czy tak trudno jest się zalogować a nie wystepowac anomimowo. co do posiadanie przez kolegę jednej skrzynki przez dwie osoby to nic prostszego jak załozyć sobie wlasną skrzynke to tez nic nie kosztuje a wyeliminuje sie podejzenia.A do kolegi Bociana pytanie nastepujace -co my normalni piszacy na forum mamy zrobic aby wyeliminować stado /..../ nie logujących sie , lub piszacych pod kilkoma nickami.
Gambit Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 A propos pisania y jednego kompa: po to sa hasla i loginy. Poza tym w interesie kazdego powinno byc to, zeby sie przed takimi fikolkami zabezpieczyc. Zamiast klikac zapamietywanie hasla mozna sie choc troche postarac i wpisywac je za kazdzm razem jak sie wchodzi na forum, itp.
jack61 Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Gambit 1000% racji musimu bardzo ładnie poprosić Bociana aby zmienił na forum pewne zasady i program . =forum dla zalogowanych=
karabin70 Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Witam.Chciałbym sprostować mój poprzedni post. Nigdy nie logujemy się anonimowo, każdy ma własne hasło i nick. Posiadamy wspólną skrzynkę, ponieważ jest to w naszym przypadku bardzo wygodne. Mamy wspólnych znajomych i wspólne zainteresowania i nie mamy zamiaru tego zmieniać. Co do anonimów to mam mieszane uczucia. Nie raz było już tak na forum, że dzięki osobom które pisały jako niezalogowane, wszyscy mogliśmy dowiedzieć się bardzo ciekawych informacji, znanych tylko wąskiej grupie ludzi. Pewnie większość z tych osób z różnych powodów nie chce być zidentyfikowana, ich sprawa. Oczywiście nie popieram różnego rodzaju docinek, pyskówek, głupich żartów podpisanych anonimowo, to jest tchórzostwo. Takie jest moje zdanie, ale podporządkuje się woli większości.Pozdrawiam Andrzej
jack61 Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Zgadzam sie z Panem P. Andrzeju było kilka przypadków ze osoba nielogowana wniosła jakaś bardzo ciekawą informację , ale jest to znikomy procent, pozostali niestety nie są logowani tylko dlatego aby sobie zamieszać , robić jaja z innych, lub wsadzić przysłowiowy kij w mrowisko.
zelig Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 ... Znikomy procent... - Powiem więcej: przytłaczający procent.
Gambit Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Nie chodzi mi o forum dla zalogowanych". Miałem na myśli forum dla każdego, ale zamieszczanie postów dla zalogowanych. Co by niedomówień nie było.
pomsee Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 A mi sie forum podoba w takiej formie w jakiej obecnie jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.