Skocz do zawartości

Co to może być za pistolet

Gość maciekk26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Heheh.. nie no ja żartowałem z tym, że tylko w magazynach są lepsze.. oczywiście, że na giełdach lepsze się trafiaja, ale ten egzemplarz ostatecznie może być ;) Weź no jeszcze skocz po coś do piwnicy może bjar :) Losowo coś wyciągnij i zarzuć tutaj heheh...
Napisano
hehehe.. ale spójrzcie, że lepiej widać wszystkie detale na tej koszuli niz na poprzednich fotach, ta osłonka ze spustem jest jak z magazynu prosto :)
Napisano
Dziadek go wytargał ze zniszczonego czołgu w lato 1945 roku :) Pozatym w czołgu było 2 Niemców ,a obok leżała urwana noga - poniewierała się do wiosny 1946 aż ktoś ją zakopał. Tak mi dziadek opowiadał. Poza rakietnicą z czołgu tego mam jeszcze jeden zajebisty fancik ,ale to w garażu ,może kiedyś zrobię fotę i pokażę.

pzdr

bjar_1

P.S. Idę na dwór!
Napisano
E tam nie modne! Na melanże jak znalazł :) Do tego drink i coś do palenia i jest luzik :)
Są tu jacys wyluzowani eksploratorzy ,co chodzą w hawajskich koszulach? :)
Napisano
ja mam 20 latek
i hip hopu sie slucha przyznaje
na iprezy tez chodze ale teraz juz nie jest to moja ulubiona muzyka.
A koszule owszem lubie ale zwykle z krotkim rekawem
Mam taka ulubiomna ze Snupim :) przywieziona z francy razem z francuska maska (1940 rok produkcji) zajebisty stan szkielka zapasowe, steple na torbie, olowek na szkla, wszystkie paski klamerki i ten kolorek, ulala. Kupiona na tredlu (bazar) za 4 euro :)
Napisano
Dzięki za odpowiedzi. Następnym razem zrobie lepsze zdjęcie. A tak wogóle to nadal nie wiem ile bym mógł mniej więcej dostać za ten pistolet w takim stanie, bo nie wiem czy go sobie zostawić czy sprzedać.
Napisano
Ja mam 19 latek i hip hopu się słucha ,ale nie tylko :) Polecam reggae i drum'n'bass. A tymczasem szykuję się do wypadu do lasu - nowe wieści w wątku o Ruskim Brodzie dziś wieczorem ,lub jutro w południe.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie