matlak Napisano %s o %s Napisano %s o %s mam pytanie,znaleziony na strychu pod podłagą w Wolinie,kolor jakby niebieski,czy to może być Batalion Morski broniący Wolina?
0 bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Chyba jakiś Chińczyk był na wczasach w Wolinie i wsadził go pod tą podłogę.
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 22 minuty temu, bjar_1 napisał: Chyba jakiś Chińczyk był na wczasach w Wolinie i wsadził go pod tą podłogę. Stan „near mint”, jak by napisał oferent na eBayu, ale... spod podłogi! Cud, panie, cud!!
0 matlak Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s czyli co to jest za czort,tak po polsku żebym zrozumiał
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Gość grzecznie zapytał, więc należy grzecznie odpowiadać. Jest to M35 wyprodukowany w Eisenwerke Thale AG. A do którego Helmuta należał, tego się raczej nie dowiemy.
0 matlak Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s no dobra,ale czemu pisali Panowie(albo Panie)że to Chińczyk?Bo niebieski?:-P
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, matlak napisał: no dobra,ale czemu pisali Panowie(albo Panie)że to Chińczyk?Bo niebieski?:-P @bjar_1 i ja absolutnie szanujemy, że masz(?) ten hełm, czy że ktoś Ci go proponuje(?), lub po prostu coś chcesz o nim wiedzieć, natomiast to nie jest hełm wyciągnięty spod podłogi, chyba że był wsadzony pod podłogę w tym miesiącu.
0 matlak Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s jak rozumiem,wygląda za świerzo?Z tego co wiem był zawinięty w jakieś szmaty,mundur czy coś.Ale ok,chciałem się tylko czegoś dowiedzieć.Dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam
Pytanie
matlak
mam pytanie,znaleziony na strychu pod podłagą w Wolinie,kolor jakby niebieski,czy to może być Batalion Morski broniący Wolina?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi