Teciak Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii.
0 sebek1974 Napisano wczoraj o 05:06 Napisano wczoraj o 05:06 9 godzin temu, Teciak napisał: Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii. Skrzynka na mały ładunek do 10cm Kanone 18. 1
0 Teciak Napisano wczoraj o 05:09 Autor Napisano wczoraj o 05:09 O kurcze. Super. Dziękuję za odpowiedź.
0 Woodhaven Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu http://wehrmachts.kisten.free.fr/10cm_k18_2.htm
0 Teciak Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu (edytowane) @Woodhaven wydaje mi sie że skrzynki które ty wysłałes trochę różnią się budową i wydają się trochę wyższe niż ta moja. Napisy też są inne. Edytowane 23 godziny temu przez Teciak
0 bjar_1 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Napisy są ważne, a nie budowa skrzynki. Na wieku stoi jak wół.
0 sebek1974 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 4 godziny temu, sebek1974 napisał: Skrzynka na mały ładunek do 10cm Kanone 18. Napis na skrzyni brzmi: kl(eine) Ldg (Ladung) d(er) s(chweren) 10cm K(anone) 18.
0 Teciak Napisano 20 godzin temu Autor Napisano 20 godzin temu @sebek1974 dzięki wielkie za rozwinięcie skrótu. Właśnie się zastanawiałem co dokładnue oznaczają.
0 sebek1974 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 36 minut temu, Teciak napisał: @sebek1974 dzięki wielkie za rozwinięcie skrótu. Właśnie się zastanawiałem co dokładnue oznaczają. Dobra, pozostały nam już tylko wymiary twojej skrzynie. Wymiary szacowane. Długość 58cm, szerokość 33cm, a wysokość to jakie 17cm.
Pytanie
Teciak
Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi