Teciak Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 godzin temu, Teciak napisał: Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii. Skrzynka na mały ładunek do 10cm Kanone 18. 1
0 Teciak Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) @Woodhaven wydaje mi sie że skrzynki które ty wysłałes trochę różnią się budową i wydają się trochę wyższe niż ta moja. Napisy też są inne. Edytowane %s o %s przez Teciak
0 bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Napisy są ważne, a nie budowa skrzynki. Na wieku stoi jak wół.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, sebek1974 napisał: Skrzynka na mały ładunek do 10cm Kanone 18. Napis na skrzyni brzmi: kl(eine) Ldg (Ladung) d(er) s(chweren) 10cm K(anone) 18.
0 Teciak Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s @sebek1974 dzięki wielkie za rozwinięcie skrótu. Właśnie się zastanawiałem co dokładnue oznaczają.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 36 minut temu, Teciak napisał: @sebek1974 dzięki wielkie za rozwinięcie skrótu. Właśnie się zastanawiałem co dokładnue oznaczają. Dobra, pozostały nam już tylko wymiary twojej skrzynie. Wymiary szacowane. Długość 58cm, szerokość 33cm, a wysokość to jakie 17cm.
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 10.07.2026 o 12:45, sebek1974 napisał: Dobra, pozostały nam już tylko wymiary twojej skrzynie. Wymiary szacowane. Długość 58cm, szerokość 33cm, a wysokość to jakie 17cm. I jak tam Panie Teciaku, wymiaty się zgadzają?
0 Teciak Napisano wczoraj o 07:11 Autor Napisano wczoraj o 07:11 Przepraszam za zwłokę jednak nadal nie wróciłem z wyjazdu. Za kilka dni (16 lipca) będę w stanie podać wymiary. 1
0 sebek1974 Napisano wczoraj o 07:24 Napisano wczoraj o 07:24 12 minut temu, Teciak napisał: Przepraszam za zwłokę jednak nadal nie wróciłem z wyjazdu. Za kilka dni (16 lipca) będę w stanie podać wymiary. Dobra, będę czekał.:)
Pytanie
Teciak
Witam. Wszedłem dziś w posiadanie drewnianej skrzynki na amunicję. Poproszę o identyfikację. Zakupione w Normandii.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi