grzybek836 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Proszę o pomoc w identyfikacji pociski,z jakiej broni,jaki kaliber? Długość:2,5cm
0 Landszaft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No bez jaj - może jeszcze z jakiego karabinu wystrzelono, datę i godzinę oraz imię i nazwisko strzelającego oraz miejsce oddania strzału i do czego strzelano.
0 grzybek836 Napisano 52 minuty temu Autor Napisano 52 minuty temu 1 godzinę temu, Landszaft napisał: No bez jaj - może jeszcze z jakiego karabinu wystrzelono, datę i godzinę oraz imię i nazwisko strzelającego oraz miejsce oddania strzału i do czego strzelano. Kolego-wiem,że Masz pojęcie o broni,chodziło mi o to,jaka broń mogła z tego strzelać,bo doczytałem,że Martini Henry,Brytyjski 11,45 ale pewności nie mam.Sorry,że zdenerwowałem.
0 sebek1974 Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu Gdyby kolega podał średnicę pocisku, ułatwiałoby to identyfikację. Pewna kobieta kiedyś powiedziała mi, że nie długość jest najważniejsza, ale grubość.
Pytanie
grzybek836
Proszę o pomoc w identyfikacji pociski,z jakiej broni,jaki kaliber? Długość:2,5cm
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi