TomEk741 Napisano wczoraj o 17:23 Napisano wczoraj o 17:23 Witam, mam papierośnicę i nie wiem z jakiego okresu i regionu pochodzi. Czy ktoś może pomóc odkryć jej pochodzenie ?
0 TomEk741 Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Dziękuję za odpowiedź, a jaką to może mieć wartość?
0 TomEk741 Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, adamus73 napisał: Ag 800, Niemcy, 1 poł. XXw A jaką to może mieć wartość?
0 bjar_1 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Ogólnie to takie papierośnice, to nie są tanie żeczy. Gratulacje.
0 karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Sam wylicz. Waga(g) x 5zł= minimalna wartość przedmiotu. Przedmiot nie posiada ceny maksymalnej. Kto zabroni komuś dać za to milion złotych?
0 Sedco Express Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, TomEk741 napisał: Czy ktoś może to wycenić ? Prawda jest taka, że Forum nie jest od wyceny !
Pytanie
TomEk741
Witam,
mam papierośnicę i nie wiem z jakiego okresu i regionu pochodzi. Czy ktoś może pomóc odkryć jej pochodzenie ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi