NowyGosc Napisano 1 Listopad Napisano 1 Listopad Witam znalazłem bardzo dziwny kamień,przyciągający magnes.Nie mam pojęcia co to może być.Pomoże ktoś ? :) waży 168 G
0 ManyFace Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wygląda to na szlakę czyli odpad hutniczy więc powinieneś określić jak blisko miejsca Twojego zamieszkania znajduje się huta ponieważ używa się tego typu odpadów do utwardzania drug. Im bliżej huty tym więcej. Jeżeli nie masz huty w pobliżu 50 km to nie szkodzi. Wysyłają na całą Polskę. A jeżeli mi nie wierzysz, to zbadaj spektrometrem. Pzdr
0 Ernest Nemeczek Napisano %s o %s Napisano %s o %s 11 godzin temu, ManyFace napisał: drug ...o Jezu... 1
0 Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Srogie drugi :D A kamień wygląda na jakiś magnetyt, syderyt, ... coś żelaznego.
0 ManyFace Napisano %s o %s Napisano %s o %s O co Wy mnie posądzacie? Czysta była grana! Dziś jestem trzeźwy i przyznaję, że może być coś na rzeczy. Lokalizacja by się przydała co by to to ewentualnie do czegoś spróbować podczepić. Pzdr
0 NowyGosc Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu (edytowane) Czyli co sądzicie o tym ? żadnej tutaj huty w obrębie nawet po wyżej 100 km nie ma tutaj. Edytowane 21 godzin temu przez NowyGosc
0 Cyrograf15 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Odpady hutnicze są używane do budowy dróg, nie musi być w okolicy huty, wystarczy że jest jakaś droga. Wojtek
Pytanie
NowyGosc
Witam znalazłem bardzo dziwny kamień,przyciągający magnes.Nie mam pojęcia co to może być.Pomoże ktoś ? :)
waży 168 G
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi