leonard61 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Kupiłem taka czaszkę z pewnego miejsca .Sprzedający mówił że to 100% orginał. Miał takie dwie.Moze ktoś mądrzejszy zerknąć?? Cytuj
dejvid Napisano %s o %s Napisano %s o %s mi się wydaje że prawdziwa bo jak sprzedają podróbę to się mega świeci itd Cytuj
DARKOFF Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, dejvid napisał: mi się wydaje że prawdziwa bo jak sprzedają podróbę to się mega świeci itd Niekoniecznie. Sztukę postarzania fałszerze opanowali już do perfekcji. Jeśli nie tajemnica ile skasował PLN-ów sprzedawca kolego leonard61 ? Cytuj
abcd Napisano %s o %s Napisano %s o %s Egzemplarze które dotąd widziałem były tłoczone ta wyglada na odlew chyba że to złachany wykopek . Cytuj
leonard61 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 180. Tak to odlew i nie próbował tego ukryć. Były takie dwie. Sprzedawca mówił że takie były i są rzadkie .Wytłoczki też miał . Różne stany od wykopków po dobre. Będę z nim rozmawiał we wtorek i zobaczymy co powie Miał również odznakę za ,,Szturm' mosiężna nie wytłoczek i też rzadka 1400 a wytłoczona 900.Stany dobre. Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 180 za taką skatowaną panzerczachę, nawet jeśli jest dobra? Edytowane %s o %s przez bjar_1 Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, bjar_1 napisał: 180 za taką skatowaną panzerczachę, nawet jeśli jest dobra? Bo to drogie rzeczy są.:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi