leonard61 Napisano 8 Sierpień Napisano 8 Sierpień Kupiłem taka czaszkę z pewnego miejsca .Sprzedający mówił że to 100% orginał. Miał takie dwie.Moze ktoś mądrzejszy zerknąć?? Cytuj
dejvid Napisano 10 Sierpień Napisano 10 Sierpień mi się wydaje że prawdziwa bo jak sprzedają podróbę to się mega świeci itd Cytuj
DARKOFF Napisano 10 Sierpień Napisano 10 Sierpień 2 godziny temu, dejvid napisał: mi się wydaje że prawdziwa bo jak sprzedają podróbę to się mega świeci itd Niekoniecznie. Sztukę postarzania fałszerze opanowali już do perfekcji. Jeśli nie tajemnica ile skasował PLN-ów sprzedawca kolego leonard61 ? Cytuj
abcd Napisano 10 Sierpień Napisano 10 Sierpień Egzemplarze które dotąd widziałem były tłoczone ta wyglada na odlew chyba że to złachany wykopek . Cytuj
leonard61 Napisano 10 Sierpień Autor Napisano 10 Sierpień 180. Tak to odlew i nie próbował tego ukryć. Były takie dwie. Sprzedawca mówił że takie były i są rzadkie .Wytłoczki też miał . Różne stany od wykopków po dobre. Będę z nim rozmawiał we wtorek i zobaczymy co powie Miał również odznakę za ,,Szturm' mosiężna nie wytłoczek i też rzadka 1400 a wytłoczona 900.Stany dobre. Cytuj
bjar_1 Napisano 10 Sierpień Napisano 10 Sierpień (edytowane) 180 za taką skatowaną panzerczachę, nawet jeśli jest dobra? Edytowane 10 Sierpień przez bjar_1 Cytuj
sebek1974 Napisano 10 Sierpień Napisano 10 Sierpień 7 minut temu, bjar_1 napisał: 180 za taką skatowaną panzerczachę, nawet jeśli jest dobra? Bo to drogie rzeczy są.:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi