APMED Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam, dawno temu dziadek kumpla znalazł gdzieś takie koła od czołgów. Teraz zainteresowaliśmy się identyfikacją z jakich pojazdów pochodzą. Jedno koło udało się rozpoznać - Panzerkampfwagen III. Proszę o pomoc w identyfikacji drugiego koła. Pozdrawiam. Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 34 minuty temu, APMED napisał: Witam, dawno temu dziadek kumpla znalazł gdzieś takie koła od czołgów. Teraz zainteresowaliśmy się identyfikacją z jakich pojazdów pochodzą. Jedno koło udało się rozpoznać - Panzerkampfwagen III. Proszę o pomoc w identyfikacji drugiego koła. Pozdrawiam. To pierwsze od panzer lub stug3 Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 15 minut temu, canabis.dw napisał: pz III Lub stug3 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 25 minut temu, sebek1974 napisał: Lub stug3 oczywista - oczywistość, ze stuga III też być mogło Edytowane %s o %s przez canabis.dw Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Natomiast to drugie jest zagadkowe. Pierwsza myśl, napęd pzkpfw 38 - ale nie. Przeleciałem różne koła i nic. Może to jakaś wyciągarka sdkfz ? Przydała by się druga strona. Równie dobrze to może być z jakiejś maszyny rolniczej / budowlanej. Cytuj
APMED Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Zrobiłem kilka dodatkowych zdjęć zagadkowego koła. Cytuj
sebek1974 Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 12 godzin temu, APMED napisał: Zrobiłem kilka dodatkowych zdjęć zagadkowego koła. Sd.Kfz.9 Koło od wyciągarki linowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi