sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, matidkw napisał: Witajcie. Wiecie moze od czego są te gasienice? Prawdopodobne D-350 Mazur ;) Cytuj
matidkw Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Tak macie rację, dziękuję za odpowiedź. Liczyłem że to coś "lepszego" :-) a to chyba raczej na złom? Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, matidkw napisał: Tak macie rację, dziękuję za odpowiedź. Liczyłem że to coś "lepszego" :-) a to chyba raczej na złom? Ja bym ich nie wyrzucał, nadają się świetnie jako obciążnik do listów.:) Cytuj
Landszaft Napisano %s o %s Napisano %s o %s nie są to klepki II wojenne ale... za to klepki do polskiego pojazdu. klepek do mazurów nie jest dużo bo i samych mazurów nie wyprodukowano za dużo i na pewno niejeden kolekcjoner będzie chciał posiadać coś polskiej proweniencji . Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Zakładając że jeden Mazurek ma tych klepek po 116 sztuk a samych Mazurków zostało wyprodukowane koło 1000 sztuk to wychodzi nam koło 116000 sztuk klepek wyprodukowanych więc wcale takie rzadkie to one nie są. Żródło z wikipedi. Wiadomo że do tej pory już nie wielu Mazurków pozostało nie licząc tych eksportowanych do Czechosłowacji i do Wietnamu.;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi