kraj24 Napisano 30 Marzec Napisano 30 Marzec Średnica 2.5 cm, ołowiany okrągły przedmiot, napisy na jednej stronie. " Zym, khopfkönig. Wien. Maria Hilferstr.51 " coś takiego odczytałam Cytuj
0 sebek1974 Napisano 30 Marzec Napisano 30 Marzec 9 minut temu, kraj24 napisał: Średnica 2.5 cm, ołowiany okrągły przedmiot, napisy na jednej stronie. " Zym, khopfkönig. Wien. Maria Hilferstr.51 " coś takiego odczytałam Napis brzmi prawidłowo: Zum Knopfkönig Wien Mariahilferstr. 51. Do króla guzików Wiedeń na ulicy Mariahilfer 51. 1 Cytuj
0 Tomasz70 Napisano 30 Marzec Napisano 30 Marzec (edytowane) Wygląda na ołowianą plombę towarową, którą producent zabezpieczał skrzynie / worki ze swoim towarem. W tym przypadku był to producent guzików z Wiednia... Edytowane 30 Marzec przez Tomasz70 1 Cytuj
0 PAULUS_pl Napisano 30 Marzec Napisano 30 Marzec 4 godziny temu, kraj24 napisał: Średnica 2.5 cm, ołowiany okrągły przedmiot, napisy na jednej stronie. " Zym, khopfkönig. Wien. Maria Hilferstr.51 " coś takiego odczytałam plomba 1 Cytuj
Pytanie
kraj24
Średnica 2.5 cm, ołowiany okrągły przedmiot, napisy na jednej stronie.
" Zym, khopfkönig. Wien. Maria Hilferstr.51 " coś takiego odczytałam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi