Kenos Napisano 3 Grudzień Napisano 3 Grudzień Witam wpadła mi w ręce taka skorupka za wiele na niej nie ma znalazłem tylko wybite "TI"? i numer 25 ktoś wie może co to konkretnie jest? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj
0 vis1939 Napisano 4 Grudzień Napisano 4 Grudzień Polski granat wz.30.Wybite Tt - elaboracja topionym trotylem. Cytuj
0 Kenos Napisano 4 Grudzień Autor Napisano 4 Grudzień Znalazłem 15 sztuk + skrzynki wszystkie nie mają nic w środku redukcję były osobno po zapalnikach nawet śladu tyle że w jednym jest spłonka Cytuj
0 Kenos Napisano 4 Grudzień Autor Napisano 4 Grudzień To była taka mieszanka wszystkiego i niczego rury do Panzerfausta wystrzelone pociski z iła ruski hełm skrzynki do gruszek gruszki właśnie jak ta były ruskie szwabskie zniszczona niemiecka mina tależ a reszta to więcej zakopywania niż wykopywania. Cytuj
0 Kenos Napisano 4 Grudzień Autor Napisano 4 Grudzień Pierwszy hełm w tej stercie znalazłem ale raczej nie do odratowania Cytuj
0 pawel_breslau Napisano 4 Grudzień Napisano 4 Grudzień 4 godziny temu, bjar_1 napisał: No to jesteś bogatym człowiekiem. No to jak już się wzbogaci to może zainwestuje w lekcje języka polskiego? Cytuj
Pytanie
Kenos
Witam wpadła mi w ręce taka skorupka za wiele na niej nie ma znalazłem tylko wybite "TI"? i numer 25 ktoś wie może co to konkretnie jest?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi