Kenos Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Witam wpadła mi w ręce taka skorupka za wiele na niej nie ma znalazłem tylko wybite "TI"? i numer 25 ktoś wie może co to konkretnie jest? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Slajmi130 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Radziecki granat moździeżowy pewnie 82mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 vis1939 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Polski granat wz.30.Wybite Tt - elaboracja topionym trotylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kenos Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Znalazłem 15 sztuk + skrzynki wszystkie nie mają nic w środku redukcję były osobno po zapalnikach nawet śladu tyle że w jednym jest spłonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu No to jesteś bogatym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kenos Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu To była taka mieszanka wszystkiego i niczego rury do Panzerfausta wystrzelone pociski z iła ruski hełm skrzynki do gruszek gruszki właśnie jak ta były ruskie szwabskie zniszczona niemiecka mina tależ a reszta to więcej zakopywania niż wykopywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kenos Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Pierwszy hełm w tej stercie znalazłem ale raczej nie do odratowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kenos
Witam wpadła mi w ręce taka skorupka za wiele na niej nie ma znalazłem tylko wybite "TI"? i numer 25 ktoś wie może co to konkretnie jest?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi