pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 Tam szybciutko poradzili sobie z pomnikami. W Ukrainie trochę to trwało https://twitter.com/i/status/1865627946536566913
pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 Myślę, że to będzie najkrótszy wątek o jakiejkolwiek wojnie. Ciekaw jestem jednak co teraz zachód zrobi.
bodziu000000 Napisano 8 Grudzień 2024 Autor Napisano 8 Grudzień 2024 3 minuty temu, pawel_breslau napisał: Myślę, że to będzie najkrótszy wątek o jakiejkolwiek wojnie. Ciekaw jestem jednak co teraz zachód zrobi. Zachód nic nie musi robić, jeszcze chwila i Syryjczycy skoczą sobie do gardeł
pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 Teraz, bodziu000000 napisał: Zachód nic nie musi robić, jeszcze chwila i Syryjczycy skoczą sobie do gardeł To pokaże czas. Aby Syryjczycy nie wpadli z deszczu pod rynnę. Ja mam takie nieodparte wrażenie, że Jankesy nie mieszali się do tej pory w tą akcję (a ponoć rebeliantów szkolili Ukraińcy-z obsługi dronów), tylko w celu obalenia jednego reżimu aby ewentualnie później zając się ewentualnie innym. Zaraz Izrael się odpali twierdząc, że Syria im zagraża i będą wyznaczać strefę buforową (oczywiście wchodząc w głąb Syrii).
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 Reuters twierdzi, że Assad „z dużym prawdopodobieństwem” mógł zginąć w katastrofie lotniczej.
Cypis Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Zachód nic nie musi robić, jeszcze chwila i Syryjczycy skoczą sobie do gardeł Będzie taka druga Libia
Cypis Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 12 minut temu, bodziu000000 napisał: aż ich szkoda , zaraz to będą wraki
pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2024 Napisano 8 Grudzień 2024 Za Onet: "Lokalne media podają, że Izrael zaatakował wszystkie lotniska wojskowe w Damaszku"
Rekomendowane odpowiedzi