Naider Napisano 11 Listopad Share Napisano 11 Listopad Witam. Czy ktoś rozpozna procudenta tej zapalniczki? jak stara może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Konserwator Amator Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Wygląda mi na Rosyjską Zapalniczkę z Okresu II Wojny Światowej, dodaj więcej fotek między innymi z Środka i od dołu. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tomasz70 Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Identyczne pojawiały się na aukcjach online na naszą wschodnią granicą (Ukraina) z opisem, że IIWŚ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Konserwator Amator Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Miałem kiedyś taką, potwierdzone przez dziadka :) rosyjska II Wojenna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Daj zdjęć więcej,środek. Podobne widywałem w okresie PRL na bazarach, mnóstwo kształtów i rodzaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Naider Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu Zapalniczka to wykopek, środek to prawie 'zjedzony' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Naider
Witam. Czy ktoś rozpozna procudenta tej zapalniczki? jak stara może być?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi