Dworak Napisano 28 Wrzesień Share Napisano 28 Wrzesień Dzień dobry, po ponad 10 latach nieobecności. Wróciłem na misję z Nokta Makro The Legend i pierwsze owoce pracy są zadowalające, a maszyna bez zarzutu. Aluminiowy element posiada jakby dwa gwinty po śrubie, ale najdziwniejsze, że jeden jest pod kątem. Po obu stronach otwory zatkane rdzą, a więc żelazem. Moim zdaniem 8 element Nostromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 29 Wrzesień Share Napisano 29 Wrzesień Czołem. Połówka zacisku do pętli liny. pzdr. stani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Dworak Napisano 29 Wrzesień Autor Share Napisano 29 Wrzesień Dzięki za info, Wiemy przy czym było stosowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 29 Wrzesień Share Napisano 29 Wrzesień Czołem. 54 minuty temu, Dworak napisał: Wiemy przy czym było stosowane? Nie mam pojęcia czy Waszmość, ale ja wiem... pzdr. stani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Wrzesień Share Napisano 30 Wrzesień Słupy elektryczne np. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Dworak Napisano 30 Wrzesień Autor Share Napisano 30 Wrzesień Ok dzięki za info, myślę, że smieciuch nie jest wart więcej uwagi. Wątek można skasować jeśli administracja sobie życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 1 Październik Share Napisano 1 Październik 13 godzin temu, Dworak napisał: Ok dzięki za info, myślę, że smieciuch nie jest wart więcej uwagi. Wątek można skasować jeśli administracja sobie życzy. A no nie jest. Znam miejsca gdzie leżą tego dziesiątki. Spinane tym były plecione przewody aluminiowe z stalowym rdzeniem. Bardzo popularny "kabel" w 90' uwielbiany przez zbieraczy metali. Szybki i czysty zarobek. Dlaczego same obejmy nie trafiały na złom tylko lądowały na ziemii to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 1 Październik Share Napisano 1 Październik Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś Ty je teraz zezłomował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 K.O.P. Napisano 1 Październik Share Napisano 1 Październik Nie trafiały na złom ponieważ zawierały w sobie stalowe elementy a komu by się to chciało rozbierać za 5 zł kilogram w dodatku po 30 latach gnicia w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Dworak
Dzień dobry, po ponad 10 latach nieobecności.
Wróciłem na misję z Nokta Makro The Legend i pierwsze owoce pracy są zadowalające, a maszyna bez zarzutu.
Aluminiowy element posiada jakby dwa gwinty po śrubie, ale najdziwniejsze, że jeden jest pod kątem.
Po obu stronach otwory zatkane rdzą, a więc żelazem.
Moim zdaniem 8 element Nostromo.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi