Dworak Napisano 28 Wrzesień Napisano 28 Wrzesień Dzień dobry, po ponad 10 latach nieobecności. Wróciłem na misję z Nokta Makro The Legend i pierwsze owoce pracy są zadowalające, a maszyna bez zarzutu. Aluminiowy element posiada jakby dwa gwinty po śrubie, ale najdziwniejsze, że jeden jest pod kątem. Po obu stronach otwory zatkane rdzą, a więc żelazem. Moim zdaniem 8 element Nostromo. Cytuj
0 toyotomi Napisano 29 Wrzesień Napisano 29 Wrzesień Czołem. Połówka zacisku do pętli liny. pzdr. stani 1 Cytuj
0 Dworak Napisano 29 Wrzesień Autor Napisano 29 Wrzesień Dzięki za info, Wiemy przy czym było stosowane? Cytuj
0 toyotomi Napisano 29 Wrzesień Napisano 29 Wrzesień Czołem. 54 minuty temu, Dworak napisał: Wiemy przy czym było stosowane? Nie mam pojęcia czy Waszmość, ale ja wiem... pzdr. stani 1 Cytuj
0 Dworak Napisano 30 Wrzesień Autor Napisano 30 Wrzesień Ok dzięki za info, myślę, że smieciuch nie jest wart więcej uwagi. Wątek można skasować jeśli administracja sobie życzy. Cytuj
0 Kee Napisano 1 Październik Napisano 1 Październik 13 godzin temu, Dworak napisał: Ok dzięki za info, myślę, że smieciuch nie jest wart więcej uwagi. Wątek można skasować jeśli administracja sobie życzy. A no nie jest. Znam miejsca gdzie leżą tego dziesiątki. Spinane tym były plecione przewody aluminiowe z stalowym rdzeniem. Bardzo popularny "kabel" w 90' uwielbiany przez zbieraczy metali. Szybki i czysty zarobek. Dlaczego same obejmy nie trafiały na złom tylko lądowały na ziemii to nie wiem. Cytuj
0 bjar_1 Napisano 1 Październik Napisano 1 Październik Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś Ty je teraz zezłomował :D Cytuj
0 K.O.P. Napisano 1 Październik Napisano 1 Październik Nie trafiały na złom ponieważ zawierały w sobie stalowe elementy a komu by się to chciało rozbierać za 5 zł kilogram w dodatku po 30 latach gnicia w ziemi Cytuj
Pytanie
Dworak
Dzień dobry, po ponad 10 latach nieobecności.
Wróciłem na misję z Nokta Makro The Legend i pierwsze owoce pracy są zadowalające, a maszyna bez zarzutu.
Aluminiowy element posiada jakby dwa gwinty po śrubie, ale najdziwniejsze, że jeden jest pod kątem.
Po obu stronach otwory zatkane rdzą, a więc żelazem.
Moim zdaniem 8 element Nostromo.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi